Replay i Italart lansirali su liniju parfema naziva Earth Made!

Objavljeno: 17.11.2022
naslovna
Fashion Box, vodeća međunarodna tvrtka u i lider u proizvodnji vrhunskog jeansa i casual odjeće te vlasnik brenda Replay, potpisala je ugovor s Italart Co., tvrtkom treće generacije sa sjedištem u Parmi, Italija, za kreiranje i distribuciju parfema i srodnih proizvoda.

Ekskluzivni petogodišnji globalni licencni ugovor započet će s lansiranjem EARTH MADE, nove linije prirodnih mirisa za tijelo.Projekt je inspiriran Replay capsule kolekcijom odjeće koja je u potpunosti izrađena od organskih vlakana i s certificiranim organskim mineralnim pigmentima, prema filozofiji ponovnog povezivanja s planetom Zemljom.

Earth Made kolekcija parfema uključuje četiri prirodna mirisa za tijelo čija imena odaju počast prirodnim bojama zemlje - Tuscany Yellow, Antartica Blue, Amazonian Green, Arizona Orange - i stvaraju živopisnu paletu bočica izrađenih od recikliranog stakla.

Sva četiri mirisa su uniseks, 100% veganski, certificiranog prirodnog podrijetla i dolaze u potpuno ekološki osviještenom pakiranju. Svi mirisi za tijelo su prirodni i održivi, ​​sadrže ekstrakte Thalassogaia i Phytogaia kao i alkohole dobivene iz povrća. Osiguravaju dugotrajan i postojan mirisni učinak, maksimalnu fizičku i psihičku dobrobit te sve blagotvorne učinke prirodnih ekstrakata.

Projekt Earth Made savršen je izraz snažnog identiteta brenda Reply te je u skladu s etičkim i održivim pristupom Fashion Boxa.

Matteo Sinigaglia, CEO Fashion Box S.p.A., komentirao je: „Italart je talijanska tvrtka koja se ističe intenzivnom istraživačkom aktivnošću i bogatom kreativnošću, kao i vertikalnim upravljanjem proizvodnim lancem, a djeluje kroz konsolidiranu i odabranu međunarodnu mrežu . Zahvaljujući viziji koja je vrlo pažljiva prema okolišu, Italart je pravi partner koji će našim linijama proizvoda za ljepotu osigurati međunarodnu prisutnost uz puno poštivanje pozicioniranja našeg brenda.

Zadovoljstvo suradnjom izrazio je  i Alberto Tanzi, CEO Italarta izrazivši ponos i sreću zbog suradnje s brendom Replay s kojim dijeli dinamiku, vrijednosti i etički pristup.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati