Replay je ponovno sponzor Rolex Monte-Carlo Masters turnira!

Objavljeno: 12.4.2023
naslovna
Brend Replay već je drugu godinu zaredom glavni sponzor prestižnog Rolexovog Monte-Carlo Masters teniskog turnira. Replay iza sebe ima niz uspješnih sportskih sponzorstava, a već godinama nastavlja suradnju sa svjetski poznatim nogometnim momčadima kao što su PSG, Ajax i Atalanta.
Premium jeans i Sartoriale kolekciju ponosno nose i velike zvijezde poput Neymara, Marca Verrattija, Beaudena Barretta i Usaina Bolta, kao i članovi ragbijaške momčadi All Blacks s Novog Zelanda.
Ovaj povijesni događaj, poznatiji kao Rolex Monte-Carlo Masters, teniski je turnir za muškarce koji se svake godine u travnju održava u francuskom Roquebrune Cap-Martinu, općini koja graniči s Monakom.
Turnir pripada kategoriji ATP Tour Masters 1000 te se igra na zemljanoj podlozi.
Prvi takav turnir ikad odigran je davne 1897. godine, a ovogodišnje prestižno natjecanje održava se  od 8. do 16. travnja. I ove godine imat ćemo priliku prepoznati popularni talijanski brend na terenu jer će svi članovi osoblja biti odjeveni u Replay.
konični i bezvremenski suvremeni komadi prožeti sportskim stilom odlično će se stopiti s teniskom scenom, a protagonisti ove unisex kolekcije su polo majice, trenirke, puloveri i košulje, koje će se odlično uklopiti s jednim ključnim komadom, a to je bomber jakna pomalo „college“ izgleda koja je predstavljena u dugoj i kratkoj verziji.
Boje koje će ovladati ovom Capsule kolekcijom su tradicionalna plava, crvena i bijela, a ove godine dodana je i siva.
txt i foto
Još jedan dodatak Replay kolekciji za Rolex Monte-Carlo 2023. je i Hyperflex Hybrid tehnologija koja se koristi pri kreiranju hlača s elastičnim pojasom i trobojnim detaljima na stražnjem džepu.
Hyperflex Hybrid je rastezljivi najlon koji zapravo potječe od regenerirane plastike te je cijela proizvodnja zapravo održiva i „zelena“. Tu istoimenu tkaninu uglavnom koriste profesionalni sportaši, a sam materijal omogućuje potpunu slobodu kretanja, što je idealno za sve sportaše koji će većinu vremena provoditi na teniskom terenu.
Replay Capsule kolekcija koja će se nositi na samom natjecanju bit će u prodaji od travnja 2023. u trgovinama u Parisu, na službenoj Replay stranici te u službenoj trgovini Rolex Monte-Carlo Masters turnira.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati