PONOVNI POVRATAK EKSKLUZIVNE WE ARE REPLAY KOLEKCIJE KOJA ODUZIMA DAH!

Objavljeno: 17.11.2022
naslovna

Moda ranih dvijetisućitih je opet u trendu i ponovno osvaja modnu scenu, a to zna i poznati talijanski brend Replay koji ove sezone slavi i ponovno oživljava svoj originalni koncept kroz jedinstvenu, ekskluzivnu kolekciju naziva We Are Replay koja je upravo stigla i u hrvatske trgovine!

We are Replay kolekcija oda je dobro poznatoj talijanskoj vještini izrade, i predstavlja svojevrsno putovanje koje nas vraća u modno uzbudljiv period ranih 2000-ih i devedesetih godina. Jednostavnost i minimalizam u ovoj kolekciji prava su nepoznanica, a glavne zvijezde outfita postaju komadi koji su osebujni, dojmljivi i pomalo ekstravagantni.

Glavni odjevni predmet u ormarima većine žena – jeans sada je dobio novo, glamurozno i sofisticirano ruho i u ovoj posebnoj kolekciji pojavljuje se u redizajniranim, inovativnim formama koje iako su suvremene, vraćaju u prošlost i oživljavaju neodoljivo doba eklektične, ekspresivne modne igre.

Poznavatelje i ljubitelje jeansa i drugačijih komada oduševit će revival mnogima omiljene kolekcije koja je izazivala oduševljenje proteklih godina i sada se vraća u punom sjaju! Jeans u spektakularnom izdanju, jakne dizajnirane kombinacijom raznih vrsta trapera, glamurozne haljine i bluze u leopard uzorku ključni su komadi limitirane ekskluzivne kolekcije koja plijeni pažnju!

Stvorena prije dvadesetak godina, ova ekskluzivna luksuzna kolekcija ponovno donosi kreativne, inovativne i zaista posebne fashion komade. Poigravanje s kombinacijama različitih tkanina i jarkim bojama, posebne metode pranja jeansa i ručno izrađeni detalji koji su u potpunosti proizvedeni u Italiji samo su neke od odrednica ove specijalne kolekcije. We Are Replay modeli namijenjeni su svim ženama koje prije svega cijene originalnost i autentičnost i koje se ne boje poigravati s modom i istaknuti u masi, a sofisticirani i unikatni komadi s pomno izrađenim detaljima istaknut će svačiju osobnost i doprinijeti ekspresivnosti.

 

 

 
Rokerski, bajkerski i boemski stil vječna su inspiracija Replaya koja je prisutna i u ovoj kolekciji, ali uz dodatak edgy momenata koji se isprepliću sa ženstvenim i senzualnim linijama. Rezultat tog inovativnog dizajna je kolekcija s originalnom vokacijom u kojoj je svaki odjevni predmet svojevrsno autentično remek-djelo.
Ženstveni krojevi tako su obogaćeni upečatljivim detaljima poput buntovničkih poderotina, umetaka u raznim kombinacijama uzoraka, sitnih kamenčića i raskošnih vezova koji svakom predmetu daju notu unikatnosti. Osim ženstvenih komada, u kolekciji se mogu pronaći i cool jeans i motorističke hlače koje u kombinaciji s bazičnim artiklima unose tračak zaigranosti i ekscentričnosti.
 

Ako vas ponekad uhvati nostalgija za modno energičnim periodom u kojem je moda bila razigrana, atraktivna i buntovna, We Are Replay kolekcija će vas sigurno oduševiti. Ova ekskluzivna limitirana kolekcija dostupna je u odabranim Replay trgovinama: u Arena Centru, Zadru i splitskom Joker Centru i online: na službenom Replay web shopu.

 

{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati