REPLAY LOOKOVI S DAŠKOM BOEMSKOG STILA: MUST HAVE JESENSKE KOLEKCIJE!

nasl
Boemski stil s daškom nekonvencionalnog najbolji je opis dijela Replay kolekcije naziva Rock folk festival koji je stigao u Replay trgovine! Iako su rock festivali u ovim vremenima nešto što možemo uglavnom priželjkivati, stilski lako možemo rekreirati njihovu atmosferu u svojim svakodnevnim kombinacijama uz pomoć nekoliko odjevnih predmeta. Kožne čizmice, resice, lepršave haljine i upečatljivi kaputi osnovni su detalji koje trebate imati u svom ormaru kako biste postigli nehajni, cool i opušten Replay look!
Ključne outfite u pomalo boemskom rock folk stilu zabilježene u okruženju šarmantnog zagrebačkog Tres Chic kafića donose vam model Elena Dizdar i Replay Hrvatska, a inspiraciju za kreiranje svojih jesenskih odjevnih pronađite u Replay poslovnicama i na web shopu.
1 2
 Uz dobar par kvalitetnog jeansa moguće je stvoriti zaista mnogo outfita. Široki kratki jeans u kombinaciji s oversize haljinom nalik sweatshirtu i bajkerskim čizmama odličan je izbor za casual prilike.Za momente u kojima ipak poželite ostaviti elegantniji dojam, uz svoj omiljeni jeans kombinirajte asimetričnu košulju s uzorkom i klasičan baloner uz pomoć kojih svom looku možete dodati rock chic notu.
Osim jeansa, sjajan izbor uvijek su i praktične hlače visokog struka koje u kombinaciji s džemperom s resicama i gležnjačama na visoku petu mogu odlično funkcionirati u poslovnim kombinacijama, ali i za opušteni izlazak. Resice su jedan od detalja koji je vrlo čest u Replay kolekcijama, a ove sezone osim na džemperima, pojavljuju se i na kaputima i čine ih posebno interesantnim i drugačijim.
1 2
U svakom boemskom looku ne možemo izostaviti ni jedan od najvažnijih modela: haljinu. U zimskim danima svoju omiljenu lepršavu haljinu kombinirajte s toplim džemperom u neutralnoj boji ili još toplijom bundom od umjetnog krzna u animal printu koji je jedan od najupečatljivijih komada u jesensko- zimskoj kolekciji! Jedan od bitnijih odjevnih komada koje ne smijemo zanemariti su i čizme koje su ove jeseni glavne zvijezde outfita: bajkerske čizme, kaubojke ili robusne čizme na petu zaokružit će i definirati svaki outfit.
1 2
Ako ste ljubiteljica boemskih i odvažnih komada i želite u svoju garderobu začiniti nekim od navedenih artikala, posjetite neku od Replay trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ponudu istražite na službenom Replay web shopu i odvažite se biti drugačiji!
Ako ste ljubiteljica boemskih i odvažnih komada i želite u svoju garderobu začiniti nekim od navedenih artikala, posjetite neku od Replay trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ponudu istražite na službenom Replay web shopu i odvažite se biti drugačiji!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati