Proljetne Replay jakne savršene za prijelaz u toplije dane

HeroImg
Vrijeme je da zimske jakne i kapute spremimo u ormare i stvorimo mjesta za nove, proljetne modele!
Replay prijelazne jakne i baloneri savršen su odabir u periodu promjenjivih i nepredvidivih vremenskih prilika, a nova Replay kolekcija proljeće-ljeto donosi nam neke od najzanimljivijih modela koji osim što su moderni i izgledaju opušteno i cool, također su praktični i prijeko potrebni u prvim proljetnim danima.
U novoj Replay kolekciji proljeće-ljeto pojavljuju se vječni klasici poput kožne jakne i balonera, ali i novi modeli laganih ženskih parki u atraktivnim uzorcima i bojama. Ženske kožne jakne kultni su modeli koji nikada ne izlazi iz mode, a  posebno interesantni ovog proljeća će biti ženski baloneri i ženski šuškavci koji dolaze ne samo u klasičnoj bež varijanti već i u vedrim, vibrantnim bojama i cvjetnim uzorcima i unose dašak svježine u proljetnu garderobu.
1 2 3
Baloner je još jedan od odjevnih predmeta koji je u trendu desetljećima i koji je nepogrešiv odabir za sve vrste kombinacija: od outfita s casual Replay jeansom do elegantnijih haljina i ženstvenih suknji. Jedan od najpoželjnijih modela ove sezone je Replay baloner za žene sa simboličnim natpisom We do not have another planet koji se sjajno kombinira s trendy proljetnim haljinama, ženskim Replay jeansom ili čak udobnim sportskim trenirkama: u svim opcijama ostavlja dojam elegancije s dozom autentičnog cool i ležernog Replay stila.
1 2 3
U muškoj Replay kolekciji među must have proljetnim modelima također možete pronaći uvijek nosivu i modernu mušku kožnu jaknu od glatke ili brušene kože, a ako preferirate sportski stil, najbolji izbor za vas će biti neka od laganih muških prijelaznih jakni, Replay šuškavac ili  prsluk. Zemljani i neutralni tonovi prevladavaju u kolekciji prijelaznih jakni i savršeno se uklapaju u sve stilove. Kako najbolje kombinirati proljetne prijelazne jakne? Svoju mušku Replay prijelaznu jaknu jednostavno ćete kombinirati s Replay sweatshirtima u raznim bojama, jeansom u svjetlijim ili tamnijim nijansama uz neizbježne Replay tenisice koje će vašem proljetnom looku dati finalan touch.
Ako ste u potrazi za najboljim modelima laganih jakni za prijelazno razdoblje, posjetite najbližu Replay trgovinu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili ih naručite online, na službenom Replay web shopu!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati