1
Iza nas su vremena kada je sportska odjeća bila rezervirana samo za sportske terene i teretane.  U posljednjem periodu naše ormare preuzele su trenirke i sportski komadi koji su polako, ali sigurno zamijenili uobičajene odjevne kombinacije i postali jedan od najvećih trendova.

Brend Replay i ove je sezone predvodnik trendova i u svojoj ponudi nudi brojne opuštene i sportske modele s daškom glamura. Influencerica Luna Valas predstavlja nam nekoliko ključnih kombinacija za svakodnevne sportske outfite u Replay stilu koji će se sjajno uklopiti u proljetne kombinacije!
1 2 3
Sportski i ležerni stil odijevanja u trendu je iz sezone u sezonu, a u njemu će i ovog proljeća uživati svi koji se istovremeno vole osjećati cool i ugodno u svojoj odjevnoj kombinaciji. Udobni i ležerni odjevni komadi spajaju se s nespojivim: visokim petama i upečatljivim modnim dodacima, a možete ih pronaći tamo gdje su se ranije najmanje očekivali, na poslovnim sastancima i u večernjim izlascima. Cijelom kolekcijom prevladavaju nježne pastelne nijanse koje neodoljivo podsjećaju na tople, sunčane dane, dok su za odvažniji sportski look tu i komadi u jarkim bojama.
1 2 3
Široki sweatshirti odlično se kombiniraju s bezvremenskim traper kratkim hlačama, dok duge jakne možete nositi u svim prigodama i vremenskim uvjetima i tako istaknuti svoj modni izričaj. Svakako ne zaboravite cjelokupni outfit zaokružiti fantastičnim tenisicama i drugim atraktivnim modnim dodacima. Klasična sportska odjeća sa zanimljivim detaljima proljetni je must-have, a iako je ležernost na prvom mjestu, u jedinstvenoj Replay kolekciji možete odabrati i komade koji će vašem outfitu dati notu glamura.
1 2 3
Svaki odjevni komad izgledat će jedinstveno, ako se vi u njemu osjećate privlačno i samouvjereno. Zato je prilikom odabira looka najvažnije da budete autentični.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati