1
Dobar stil i osjećaj za modu razvijaju se od malih nogu i zato je Replay i ove sezone lansirao jednu od najljepših kolekcija namijenjenih upravo mališanima: Replay & Sons!

Ova vesela i lepršava kolekcija prepuna razigranih boja i uzoraka oduševit će djevojčice, dječake kao i njihove roditelje maštovitim i živahnim bojama i upečatljivim krojevima koji su prije svega iznimno udobni i praktični.

I ovog puta velika pažnja posvećena je kvaliteti materijala i ekološkoj održivosti: više od trećine odjevnih komada iz kolekcije napravljeno je od organskog pamuka i uz pomoć ekološki održivih tehnologija.
3
Kolekcija za dječake  sadrži širok raspon šarenih bazičnih i svakodnevnih komada: preslatkih sweatshirta, majica kratkih rukava i vodootpornih jaknica idealnih za živahne i uvijek aktivne dječake koji su stalno u pokretu i potrazi za pustolovinama. Asortiman Replay & Sons kolekcije bit će idealan za igre u parku, školske i vrtićke obaveze kao i za šetnje gradom.
1 2
U kolekciji za djevojčice pronaći ćete razne sportske komade u vedrim nijansama i pastelnim bojama s cvjetnim , tropskim i životinjskim uzorcima koji će se odlično kombinirati uz neizbježne komade od jeansa. Ono što će osvojiti male princeze su lagane haljinice u cvjetnom uzorku u kojima će se osjećati nesputano i izgledati preslatko.
7
Nezaobilazni komadi u ormaru svih dječaka i djevojčica su i Replay&Sons tenisice: udobne, kvalitetne i kao stvorene za duge šetnje i boravak u parkovima i prirodi. Svi modeli inspirirani su modelima iz glavne linije za odrasle, tako da će se mališani moći ugledati na svoje roditelje čak i po pitanju odabira obuće! Djevojčice će se razveseliti modelima sa šljokicama i metalik odsjajem, dok će dječaci uživati u pomalo retro modelima nalik onima za muškarce.
Omiljene komade iz Replay& Sons  kolekcije koji će oduševiti vaše najmlađe možete pronaći u Replay & Sons poslovnici u Splitu i Zadru kao i online: na našem web shopu!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati