Heroimg-pg1
Kada netko spomene model koji apsolutno svi imaju u ormaru i kojeg svi obožavaju, prva asocijacija je jeans: vječni klasik i omiljeni odjevni predmet gotovo svih dobnih skupina. Od školskih klupa, do svakodnevnih događanja, pa čak i poslovnih kombinacija i izlazaka: jeans je sastavni dio svih outfita.
Odjeća je to koja je kroz povijest imala razne uloge: od radne odjeće, do svojevrsnog dress codea buntovnika i hipija, pa sve do luksuznih high street varijanti posljednjih godina. I u svim tim ulogama jeans se održao kao neizbježan odjevni predmet, ponajviše zbog svoje praktičnosti, udobnosti, neuništivosti i naravno dobrog izgleda.
Upravo zato je za savršeni styling izrazito bitno odabrati svoj idealan kroj koji će vam pristajati kao saliven i u kojem ćete se osjećati najudobnije. Jedno od najboljih mjesta na kojemu možete pronaći savršeni fit je talijanski brend Replay koji je poznat upravo po kvalitetnom jeansu koji mnogi godinama rado nose i kombiniraju.
Kako bismo vam pomogli u odabiru, donosimo vam nekoliko krojeva jeansa koji će pristajati svima i koje biste trebali posjedovati u svom ormaru!
Pg2-Heroimg

ŽENSKI SKINNY JEANS

1 2 3
Kroj u kojem ćete se osjećati kao u drugoj koži: skinny fit jeans pripijen je kroj koji je u trendu već dugi niz godina i čini se da će tako i ostati. Ovisno o građi odaberite svoj idealan fit: figuri pješčanog sata i kruškolikoj građi najbolje će pristajati tamni skinny jeans visokog struka, dok će žene s građom jabuke ili atletskom građom sjajno izgledati u svjetlijim pranjima. Svi koji traže dodatnu udobnost i elastičnost, u Replay ponudi trebaju pažnju obratiti na modele napravljene uz pomoć inovativne Hyperflex tehnologije, jer upravo tim modelima zagarantirana je izrazita udobnost i fleksibilnost

ŽENSKI SLIM FIT

1 2
Još jedan uzak model i svojevrstan klasik među trapericama je slim fit jeans. Slim, ali ne previše skinny najbolji je opis ovog modela koji usko prianja oko bedra i prati liniju noge. Upravo zbog tih karakteristika možemo reći da je ovo model koji pristaje zaista svima! U Replay asortimanu možete pronaći slim fit modele u više varijanti: tamne, svijetle, tretirane na pojedinim dijelovima ili sa zanimljivim detaljima. Ženama s izraženim oblinama preporučuje se slim model u tamnijim nijansama i standardnog ili visokog struka, dok će atletske figure sjajno izgledati i u svjetlijim varijantama nižeg ili srednjeg struka.

ŽENSKI STRAIGHT KROJ

1 2
Još jedan bezvremenski kroj kojeg možemo slobodno nazvati univerzalnim jer pristaje većini građa: straight jeans  ili model koji je ravan od područja kukova do gležnja. Ova vrsta jeansa pruža neograničene mogućnosti za kombiniranje: uz tenisice i trenirke, mokasine i blejzere ili štikle i elegantne košulje; uz koje god odjevne predmete da kombinirate ravne traperice,  šanse za pogrešku su minimalne. U Replay ponudi osim klasičnih ravnih modela možete pronaći i ravni model s izvezenim detaljima s ružom ili vintage kroj s atraktivnim detaljima.

ŽENSKI SLOUCHY JEANS

 
1 2
Jeans opuštenog kroja postao je jedan od omiljenih krojeva svih pratiteljica mode: uz ove traperice moguće je istovremeno izgledati i potpuno casual i ženstveno. Trend odjeće koja izgleda kao da je posuđena iz muškog ormara najviše će se svidjeti svim ženama koje vole neopterećen i cool izgled, koji je po potrebi moguće vrlo lako „podignuti“ i ženstvenim sandalama na petu. Slouchy jeans tako možemo nazvati modnim kameleonom koji se besprijekorno prilagođava svim prigodama, a pritom uvijek izgleda cool.

ŽENSKI BOOTCUT &FLARE JEANS

1 2
Bootcut jeans tip je vrsta jeansa koja je pripijena na bokovima, a šira u području nogavica. Ovaj model traperica konstantno se vraća u modu, ponajprije zbog toga što je vrlo nosiv, a dodatni plus mu je što se pomoću njega vizualno može izdužiti figura. Ovaj model bio je izrazito popularan 60-ih godina, a popularnost nije izgubio ni danas. Kako ga kombinirati? Za trendy bajkerski styling  uz par Replay gležnjača, za elegantnije prigode uz par salonki i lepršavu bluzu, ili uz omiljene tenisice i kožnu jaknu za svakodnevne prilike.

ŽENSKI TAPERED JEANS

 

1 2
Tapered modeli slijede prirodan oblik nogu i lagano se sužavaju prema gležnjevima. Ovdje se radi o izrazito udobnom modelu koji će sjajno „zakamuflirati“ eventualne nedostatke i dati vašoj figuri izdužen izgled, što je svakako velika prednost.  Vrlo trendy model posljednjih sezona zasigurno će se u našim ormarima zadržati još dugo jer je vrlo svestran i prilagodljiv: fenomenalno će izgledati kao dio basic outfita ili u kao dio looka za izlaske.
Pg5-Heroimg

MUŠKI SKINNY MODEL

1 2
Skinny model jeansa popularan je i u muškoj modi. Uski kroj najbolje će pristajati mršavijim muškarcima sitnije konstitucije, a moderan dizajn učinit će ga najboljom bazom svake odjevne kombinacije: od sofisticiranih smart casual outfita, do sasvim opuštenih svakodnevnih kombinacija: skinny model je must have artikl u svakoj muškoj garderobi.

MUŠKI SLIM FIT

1 2 3
Ako skinny fit jeans nije vaš odabir, a volite uže modele, slim fit će biti pravi izbor za vas! Ovo je kroj koji prati figuru noge, ali je opušteniji i širi od uskog modela, tako da će pristajati svima. Na vama je samo da odaberete boju i pranje i uskladite ih s omiljenim t-shirtom, košuljom ili sweatshirtom!

MUŠKI STRAIGHT MODEL

1 2
Ravni modeli savršen su odabir za one muškarce kojima je komfor na prvom mjestu, ali vole biti odjeveni u skladu s modnim trendovima. Radi se o kroju koji pada ravno od kukova do gležnjeva i iz tog razloga odlično stoji i krupnijim i sitnijim muškarcima. Ovaj vječni model opstaje na listi omiljenih odjevnih predmeta već godinama, a njegova raznovrsnost i kvaliteta garantiraju da će se ove traperice u vašem ormaru zadržati dugi niz godina.

MUŠKI TAPERED JEANS

1 2
Kao i u ženskoj varijanti, ovo je model koji se lagano sužava prema dnu i odaje dojam ležernosti, ali istovremeno djeluje stylish i laska figuri. Uz pomoć ovog modela svaka figura djelovat će vitkije i elegantnije, a ovisno o ukusu možete odabrati uži ili širi model.
Ako ste u potrazi za svojim must have modelom jeansa, posjetite neku od Replay trgovina, isprobajte predložene modele i ulovite kroj koji ćete nositi godinama. Svoj omiljeni jeans možete naručiti i putem službenog Replay web shopa na kućnu adresu!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati