naslovna

Jedno od glavnih pitanja u periodu kada se temperature počinju spuštati prema nuli i vremenske prilike postaju sve nepovoljnije jest gdje pronaći savršen model ženske i muške jakne ili kaputa? Osim što ispunjavaju svoju primarnu praktičnu funkciju i griju nas, jakne i kaputi ponekad su pravi statement komadi koji privlače pozornost i daju pečat svim zimskim modnim pričama. Iz posljednje Replay kolekcije jesen-zima izdvojili smo nekoliko modela jakni i kaputa koji osvajaju dizajnom i koje bi bila prava šteta propustiti ove jeseni.

3 2 1

U prijelaznom periodu nositelji svih outfita postaju laganiji ženski kaputi i ženske kožne jakne. U Replay ponudi tako možete pronaći nekoliko modela za sve vrste outfita: lagani kaput nalik na košulju koji će biti sjajna opcija sve dnevne i opuštene kombinacije, crni strukirani, dugi model s gumbima koji će se uklopiti i u elegantnije i u outfite u cool stilu. Za poklonice boho stila i rock estetike Replay uvijek ima neodoljive opcije: ove sezone hit modeli su crna i smeđa ženska kožna jakna s resicama na rukavima ili kaput za žene u vibrantnom animal printu s kojim je nemoguće proći nezapaženo!

Na izazov niskih temperatura najbolje će odgovoriti neki od modela pernatih jakni za žene koje u hladnijim danima zauzimaju poziciju najpotrebnijih i omiljenih komada. Kao kontrast zimskom sivilu Replay ove sezone predlaže poigravanje jarkim bojama. Vedra žuta ili narančasta jakna razvedrit će svaku kombinaciju i biti odličan element za color blocking kombinacije, a podjednako uspješna u tom zadatku bit će i duga, topla ženska jakna u rozoj boji. Osim jarkih boja, u Replay asortimanu kolekije jesen-zima možete pronaći i klasičnije Replay jakne za žene u neutralnijim nijansama: duge i kratke jakne od recikliranih materijala sjajan su spoj sustainable filozofije i modernog dizajna i modeli koji pristaju zaista svim outfitima, a zbog  bezvremenskog dizajna bit će nosive još sezonama.

3 2 1

muška Replay kolekcija krije pregršt raznolikih modela: prijelazne, bomber jakne za muškarce i one s toplim punjenjem bit će hit za svakodnevne kombinacije, a originalan dizajn pomoći će svakom muškarcu da izrazi svoj karakter. Must have modeli ove godine dizajnirani su uz pomoć iznimno kvalitetnih materijala i dolaze u uvijek modernim bojama: crnoj, sivoj, smeđoj i bež.

Pripremite se za nadolazeće hladne dane i niske temperature i na vrijeme pronađite svoj idealan zimski kaput ili jaknu. Modele za savršene zimske outfite pronađite u Replay trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili online – na službenom Replay web shopu.

{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati