REPLAY KOMADI S DAŠKOM BIKER STILA: INSPIRIRAJ SE OUTFITIMA ZA DNEVNE I VEČERNJE LOOKOVE

naslovna
Važnost streetstyle lookova i urbanog stila znatno je počela rasti kada su prije nekoliko godina mnogi trendsetteri i influenceri objeručke prihvatili odvažne, predimenzionirane i pomalo buntovne komade s daškom biker estetike.
Nije trebalo dugo da poznate modne kuće s trona maknu kultnu skinny eru i zamijene ju vrećastim i širokim modelima jeansa te oversized strukturama.
Opušteni krojevi, chunky, slojevito odijevanje i nezaobilazni modni dodaci savršeno opisuju modni izričaj urbanog gradskog stila, a u posljednjoj Replay kolekciji za žene upravo takvih komada ne manjka!
Edgy gradska estetika već je dugo prisutna na modnoj sceni, a takav stil uz trendy komade, njeguje i one bezvremenske koji će se još dugo zadržati. Replay kožna jakna i sako, utility košulje, jeans i majice s printom, komadi su u koje vrijedi uložiti jer su nosivi uz skoro sve odjevne predmete, a kombinirati se mogu na milijun načina!
 
3 2 1
JEDNOSTAVAN, ALI UPEČATLJIV LOOK ZA SVAKI DAN
Najveća prednost predimenzioniranih modela je ta što su udobni pa su upravo zbog toga i stekli svoju popularnost.
Upravo je udobnost ključna stavka kojoj mnogi teže pri slaganju kombinacija za casual dnevne varijante, a ljubitelji jednostavnosti neće pogriješiti uz Replay jeans i bazični bijeli t-shirt.
Za večernje šetnje poželjno je preko nabaciti i jaknu, a crna bomber jakna u kombinaciji s nešto višim čizmama upotpunit će cijeli outfit. Ako čizme nisu vaš go-to odabir, ne morate brinuti jer će i tenisice sasvim dobro pristajati, posebno visoki i chunky modeli iz Replay kolekcije proljeće/ljeto Look će dodatno začiniti i modni dodaci poput ogrlice u obliku lanca ili marame popularnog bandana printa koju možete zavezati oko vrata ili ju zakačiti na hlače.

Ako jednostavniji lookovi nisu vaš "cup of tea" kratki jeans ravnog kroja s prorezima sa strane bit će dobitna kombinacija za odlazak do grada ili na kavu. Oni koji žele ostaviti wow efekt na gradskim ulicama, učinit će to s Replay haljinom s poderotinama i printom na leđima. Model nadahnut 60-ima u dnevnim kombinacijama savršeno će funkcionirati s trapericama straight kroja, a za noćnu verziju nosite ju kao samostalan komad.

Midi haljina s bandana printom, ostavit će isti dojam, a kako biste u cijelu modnu priču unijeli dozu ženstvenosti, naglasite figuru s košuljom utility momenta koju ćete stegnuti u struku s remenom. Look upotpunite  ženskom torbom, a najpoželjniji modeli su mini Replay torbe na rame upečatljivih detalja poput lanaca i zakovica.
 
3 2 1
COOL NOĆNA IZDANJA S KOJIMA ĆEŠ SE ISTAKNUTI
Pri kreiranju outfita za večernje izlaske možete se držati jednostavnosti ili se poigrati s materijalima i teksturama. Ako se želite istaknuti siguran izbor je mini Replay haljina od lurexa u kojoj ćete sjajiti!
Savršeno će se uklopiti u styling za sve prilike, pa ako ju izaberete nositi za svečane prigode nadogradite ju s atraktivnim cipelama na petu, ili ako ju birate nositi za ležernija izdanja, odaberite čizme s dozom biker estetike. Look će upotpuniti i što jednostavnija torba, a nepogrešiv odabir su mali clutch modeli.
Must have modni komad iz kolekcije proljeće/ljeto definitivno je i kožna jakna, a ako tražite nešto laganiji komad, prava stylish zamjena je Replay sako od umjetne kože. Povratnički trend koji je najviše popularnosti stekao 90-ih godina, odlična je proljetna investicija, a svevremenski model blejzera opuštene strukture savršeno će se slagati s jeansom retro vintage izgleda i efektnim topom istog materijala. To će biti vaša nova dobitna kombinacija za night-out!
 
3 2 1

Gdje pronaći urbane komade koji će istaknuti svaki vaš streetstyle look?


Efektne haljine, odvažan jeans, jakne i neodoljive modne dodatke pronaći ćeš u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku i na našem web shopu!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati