imghero
imgtxt1
Najveća inovacija ove sezone je lansiranje kolekcije potpuno održive obuće, točnije tenisica koje su dizajnirane na način koji garantira potpunu ekološku održivost.

Gornjište tenisica izrađeno je od mješavine recikliranih materijala: PET boca i otpadnih materijala, dok je pri izradi potplata korištena šećerna trska u kombinaciji sad mješavinom reciklirane gume.
img2 img1
Čak je i samo pakiranje u kojem dolaze tenisice sustainable: kutije u kojima tenisice dolaze kreirano je  od recikliranog papira i vreća za cipele dok je logo izrađen od najlona dobivenog od recikliranih PET boca.

Obuća iz Green Project kolekcije odražava esenciju brenda koja se očitava u  jednostavnim oblicima i  bojama bez kompromisa u području premium izgleda i kvalitete.
im2 im1
Cijela „zelena capsule kolekcija“ oslanja se na upotrebu recikliranog poliestera i GRS certificiranih materijala za jednostavnu, čistu kolekciju koja će se svidjeti i ženama i muškarcima i koja se sjajno uklapa u ostatak Replay kolekcije!

 
Istražite Replay Green Project kolekciju i svojoj garderobi dodajte modele koji su ne samo kvalitetni i moderni već i ekološki odgovorni!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati