Nova kategorija
Ove smo sezone odlučili na ponešto drugačiji način nadograditi svoj dizajn, stoga smo u novu kolekciju osim pojačanja u tehnologiji izrade materijala uveli i dašak boho stila s kojim na totalno drugačiji način vežemo street style modnu struju pa kao rezultat toga, na tržište plasiramo komade koji pričaju neobičnu priču, ali u Replay stilu, u potpunosti jedinstvenu.

Kako se u svojim kreacijama trudimo stvarati novu i drugačiju fashion perspektivu, koja uz naglasak na autentičnosti redovito donosi twist u modnoj prezentaciji, kao jednu od svojih prezenterica brenda odabrali smo i Zaru Hrvatin, make up artisticu iz Rijeke koja kroz news feed provlači ljubav prema svome zvanju i prirodi te oboje vješto isprepliće sa senzualnim boho kombinacijama.
‘ Boho stil odijevanja za dobro raspoloženje’

Boho stil u posljednje vrijeme uzima sve veći zamah, što i ne čudi s obzirom na neminovan povratak prirodi koji donosi proljeće, baš kao i jačanje svijesti o njezinoj važnosti te neiscrpnoj inspiraciji koju nosi u sebi. 

Nekonformistički boemski stil nastao u Francuskoj, specifičan je po slobodi kretanja uz naglasak detaljima te kao takav nudi širok dijapazon mogućnosti kreiranja i igre.

Karakteriziraju ga upečatljivi motivi, lepršavost, slojevitost te prirodni materijali, a posebno je zanimljiv jer se lako prilagođava svačijoj estetici, što znači da s boho elementima - ne možete pogriješiti!

 “Mislim da se moj stil mijenja više s obzirom na moje raspoloženje te se tako izražavam prema stanju i osjećaju u kojem trenutno jesam.” – potvrdila je Zara koja spretno pretvara i svoje manje sunčane dane u vedre kombinacije koje pozivaju na kretanje.
Nova kategorija
 ‘Povezanost s prirodom je moja It kreativna emocija’

Osebujna Riječanka koja je ovog proljeća započela dinamičnu modnu suradnju s Replay Hrvatska te svakodnevno intrigira maštovitim modnim kombinacijama ukomponiranim u sunčanu scenografiju prirode, koja pak nadahnjuje kao neizostavni element kreacije, prepoznala je vrijednost upravo u slobodi stvaranja  te to čini vješto, nenametljivo, ali s pečatom.

Povezanost s prirodom za mene je neizostavna, zato mi je vrlo bitno osjećati se ugodno i slobodno u odjeći koju nosim. Naravno, rado bih stalno hodala bosa i u krpama, no to nije uvijek moguće - tada biram jednostavne, ali pomaknute komade.” 

Inovacijama u tkanju, bezbrižnost koju propagiramo u boho stil odijevanju, podigli smo na potpuno novu razinu te prirodne materijale oplemenili do razine vrhunske udobnosti u pokretu koja tijelu dopuštaju nesputano uživanje u svakom pokretu, u svakom trenutku.
Nova kategorija
Komadi poput jeansa, u bezvremenskim modelima upotpunjenim detaljima koji privlače pažnju, ovog su proljeća must have za sve fashioniste koji cijene kvalitetu i obožavaju dodati plus jedan u svoju kolekciju vječnih komada, dok kao poslastica dolazi i upgrade Hyperflex kolekcije koja u nazivu dobiva (još jedan) +.
Kolekcijom Proljeće/Ljeto 2019, i dali smo si oduška te zaigrali po pravilima stila - neograničenog pravilima, u svakom aspektu naglašavajući razigrani duh slobode te istovremeno zadržavajući klasični rebel štih.

Košulje klasičnih uzoraka netipičnih krojeva, ili pak kombinacija nekoliko uzorka u apsolutno klasičnom dizajnu, u Zarinim kombinacijama sjajno prepričavaju dva modna smjera koja se nadopunjavaju.
Nova kategorija
‘Dobro odabrana sitnica, začinjava cijeli look’

Sunčani dani ne zahtijevaju šalove i do grla zakopčane jakne, stoga su sjajna prilika za upotpuniti ovaj lepršavi stil upečatljivim nakitom oko vrata, prilika je koju smo prepoznali te osmislili dodatke koji definitivno vrište - boho nakit

Upečatljivo kamenje, bojama naglašeni elementi, resice i lanci, dio su ovogodišnje ponude koja će se sjajno ukomponirati uz jednostavnu ljetnu boho haljinu, šešir, klasičan dnevni look ili štikle u večernjoj kombinaciji i tako postati jedan od najdražih statement dodataka ove sezone, ako ne i duže!

„Opsjednuta sam kolekcijom nakita! Ja ih nosim sve skupa, tako da imam preko 5 komada ogrlica oko vrata od jednom, ali izgledaju prekrasno i same za sebe.“
 
Boho stil ima samo jedno pravilo - pravila nema!


Utjecaj boho stila prepoznaje se i u torbama i cipelama, ključnim dodacima koji u našoj viziji izgledaju potpuno - slobodno! 

Transparentna torba poziva na odvažnost jer, ono što je u torbi, poznato je samo vlasnici, dok ovako najveća ženska tajna dodatno intrigira ili pak pokazuje. 

Zanimljivo dizajnersko rješenje nosi  dodatne mogućnosti poput isticanja oblika, boja ili uzoraka, ovisno o tome što želite staviti na vidljivo mjesto, a mi predlažemo zanimljivu maramu ili čak njih nekoliko kako biste zašarenili ili možda skrenuli pažnju na svoju novu najdražu torbu koja svakim novim izlaskom postaje drugačija!

Otvorene cipele na petu u odvažnom dizajnu sačinjene su od meke tkanine ojačane elastinom te spremne na duge šetnje, dok je ostatak asortimana obuće začinjen zanimljivim i vedrim  uzorcima u platnenim varijacijama bez pete, sandalama na drvenu petu te neizostavnim zakovicama. 
 
„Uvijek nosite ono u čemu se osjećate dobro i sretno“

Stil prilagodljiv svačijem ukusu, sjajan je po tome što s njim nikada ne možete pogriješiti! Dopušta da se potpuno oslobodite i poigrate te pustite mašti na volju kako biste inspirirali druge da učine isto.
Baš kao i Replay, boho stil ne izlazi iz mode, dapače, on postaje vječan jer nalaže ono najbitnije - udobnost pokreta s naglaskom osobnog potpisa.
„Uvijek nosite ono u čemu se osjećate dobro i sretno, bez puno razmišljanja je li to u trendu ili nije. Igrajte se! :)“
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati