1
Visoke temperature posebno su zanimljiva inspiracija za Replayeve dizajnere, ponajviše iz - izazova! 

Ljetne kolekcije definira manje materijala, veća transparentnost, dodatna udobnost, a kada je riječ o detaljima, bojama i uzorcima, njih pak treba dodati u nešto intenzivnijem izražaju kako bi konkurirali  bezbrižnom periodu godišnjih odmora, zabave i putovanja!  Međutim, izazov ne staje na opipljivom, on nadilazi kreiranje jer kao dodatna stavka na koju posebno volimo usmjeriti pažnju i uložiti napore jest onaj emotivni aspekt i zadovoljavanje potreba naših fashionista koji jasno znaju što žele, a što ne.
2
Razmišljajući o potrebama kupaca, osluškujući želje i modne trendove te u isto vrijeme shvaćajući težnju uživatelja mode za posjedovanjem bezvremenskih fashion komada koji pričaju originalnu priču te tako dodatno diferenciraju i inspiriraju, u Replayu iz sezone u sezonu ulažemo kreativne napore te vješto i uspješno spajamo sve navedeno!

Ljetnim modelima obuće na zaigran način unosimo novu modnu perspektivu koja podiže ljestvicu kvalitete i udobnosti, dok s druge strane dizajnom, odabirom materijala i detalja privlačimo pažnju poštujući u isto vrijeme trendove, ali i nosivost u svakoj prilici te svakoj sljedećoj ljetnoj sezoni.
 
Sezonska moda bez roka trajanja

Vodeći se visokom kvalitetom o kojoj se priča (godinama) i imajući na umu Replayevu autentičnost u dizajna koji volite (godinama), sa svakom novom sezonom trudimo se osmisliti fantastične komade koji nadilaze pojam vremena!
3
Bazični modeli ljetne obuće tako postaju IT modeli koji uključuju pregršt različitih dizajnerskih vizija, od klasičnih espadrila koje privlače zanimljivim uzorcima teksturnih materijala osjetnih pod prstima, sandala na petu i natikača začinjenih eklektičnim spojem detalja i uzoraka koji hipnotiziraju, pa do zanimljivih cipela na petu koje se ovisno o ostatku garderobe lako transformiraju čineći razliku između casual i večernjeg outfit, sportskog looka i poslovne kombinacije te tako postaju pravi (ovo)sezonski  must have!
 
Espadrile - ljetni klasik

Popularne špagerice koje smo kao djeca svi obožavali, vratile su se na modnu scenu još prije par godina što je kao trend prepoznao i Replay te u njega utkao svoj stilski potpis i kvalitetu koja nadilazi jednosezonski đir!

Raznobojni modeli izrađeni od materijala ojačanih inovacijama u tkanju, za razliku od starih espadrila, donose još veću slobodu kretanja koju prati osjećaj bezbrižnosti što se pak savršeno uklapa u ljetni momentum bivanja.

Udobna ljetna obuća čiji potlata krasi ispletena špaga kao osnova ovog modela, u Replay inačicama dovedena je na potpuno novi stilski nivo i redovito je rezultat upravo onog što najviše volimo - eksperimentiranje s postojećim uz nadogradnju, zaokret i inovaciju, ali uz poštivanje osnovnih pravila koje pojedini komad čine klasikom.
5
Kao i svake sezone, na police donosimo šarolik izbor bezvremenskih modela  koji će zadovoljiti različite stilove i želje, pa tako i ove sezone možete pronaći platnene varijacije, drvene pete, neizostavne zakovice, resice - i zasigurno baš sve ono o čemu ste sanjali!
 

Modeli koji laskaju stopalu 


Ako niste ljubitelji cipela na petu, ravne sandale sjajan su i ništa manje reprezentativan izbor za ljetne provode - ženstveni modeli koji laskaju stopalu i u trenutku se od obuće za plažu pretvaraju u obuću dostojnu večernjeg izlaska ili pak robusnije varijante koje krupnijim detaljima i uzorcima pozivaju na muving, dvije su osnovne vruće ljetne misli koje smo razradili u mnoštvo varijacija s ciljem da zadovoljimo vaše ukuse i želje!
7
Zanimljiva dizajnerska rješenja rezultat su kombiniranja prirodnih materijala i akcentnih detalja, što obične natikače stavlja u ulogu obuće dostojne svake prilike, a ponekad i nakita, što ih pak čini izrazito primamljivim kada je u pitanju nadogradnja garderobe za novu sezonu uz naglasak na maksimalnoj udobnosti.
Muška perspektiva


Muškarci se uglavnom slažu oko sveg navedenog dokle god su žene zadovoljne, a najčešće ih upravo to natjera da i sami požele isto! Stoga smo se potrudili osmisliti jednako odličnu kolekciju ljetne obuće i za snažniji spol!
Muške sandale i natikače uvjerljivo konkuriraju ženskoj liniji, a ponajviše privlače upravo prirodnim materijalima i suptilnim spajanjem trendova s klasičnim dizajnom što ih čini nosivim u svim prilikama.
Od luksuznih kožnih do klasičnih platnenih sandala i natikača koje se lako kombiniraju sa svim hlačama i jeansom te su definitivan ljetni evergreen, s Replay sandalama spremni ste za odlazak na plažu ili večernje piće uz rivu!

Neka vas ne obeshrabri velik izbor mogućnosti kada je u pitanju Replay obuća, samo duboko udahnite i prepustite se vrućoj street style struji našeg brenda, a vaš će vas par sandala već pronaći
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati