Replay Atelier- unikatna kolekcija za suvremenu ženu

Objavljeno: 7.12.2022
naslovna

U ženskoj kolekciji jesen-zima 2022, brend Replay predstavlja specijalnu žensku kolekciju naziva Replay Atelier temeljenu na inovativnom denim konceptu. Ključni lookovi ove limitirane kolekcije posvećeni su obnavljanju veze s tradicijom koja je evoluirala u suvremeni, moderan stil, ali i dalje je vjerna autentičnosti i izvornoj Replay filozofiji.

Radi se o kolekciji koja je prepuna modernih, čistih i rafiniranih modela za žene sa snažnom osobnošću koja se bazira na chic i neformalnom stilu, kombinaciji stilova i materijala i kontrastima hiperženstvenih i muževnih elemenata.

Zajedničko svim artiklima u ovoj kolekciji su: čisti, savršeni krojevi, predimenzionirani detalji koji naglašavaju ženstvenost i posvećenost detaljima: minimalno isticanje brenda, neobična pranja jeansa i unikatnost.


 
3 2 1

U fokusu Replay Atelier kolekcije su outfiti koji ističu autentičnost i spontanost svakog stila, a glavnu ulogu ima traper u različitim varijantama – haljinama, košuljama, jaknama i hlačama koje se mogu nositi kao mix&match outfit ili u jednostavnijem obliku i kombiniranjem uz bazične Replay komade.

Kao it komad ističe se kratka Replay majica koja je savršena za kombiniranje s traper hlačama i suknjom za ženstveniji look, a oni koji preferiraju neformalniji stil mogu odabrati cargo hlače koje su veliki trend ove sezone.

Znamo da je udobnost pri odijevanju izuzetno važna pa tako i u Atelier kolekciji možete pronaći veliki izbor predimenzioniranih gornjih i donjih dijelova trenirki od flisa, pleteninu te komade koji su inspirirani motorističkim i rokerskim stilom. Sve krasi i potpis Atelier koji služi kao detalj koji će istaknuti i najjednostavnije komade.

 

3 2 1

Želite li se poigrati u osmišljanju outfita, a istovremeno ste veliki ljubitelj Replay jeansa i znate ga kombinirati na različite načine, onda je kolekcija Atelier pravi izbor za vas. Kolekcija je dostupna na prodajnim mjestima Arena Centar/Zagreb, Supernova/Zadar, Joker Centar/Split i službenom Replay web shopu. 

{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati