Najmoderniji street style dućan u Hrvatskoj!

Objavljeno: 13.4.2021
Ne prestajemo oduševljavati svojim inovacijama koje u novoj sezoni nadilaze odjevnu komponentu te translatirane u dizajn interijera dodatno podižu vrijednost kolekciji, koja osnažena arhitektonskim promišljanjima donosi potpuno novu perspektivu kada je riječ o modi!
 
Prostor preuređen prema posljednjim interior retail trendovima, u Rijeku je donio dizajnersku budućnost  te njome najavio nove trendove kada je riječ o spoju dizajna interijera i odjeće, koji kao zanimljiva kreativna sinergija u potpunosti mijenja fashion kulturu dodatno potencirajući cjelokupni doživljaj uživanja u igri odijevanja.
 
Odabir industrijskih materijala i jednostavnih linija koje spajaju kvadrate prostora, fantastično prezentira novu Replay kolekciju čiju bezvremensku kvalitetu dodatno naglašavaju betonske površine nadopunjene masivnim drvenim gredama i čeličim konstrukcijama, dok onu ekološku stranu kolekcije izvrsno nadopunjava vjerodostojno hidrirano zelenilo koje u zatvorene shopping prostore unosi prozračnost te poziva na pokret.
 
Više od 100 kvadrata prostora maksimalno je iskorišteno pametnim planiranjem i pozicioniranjem drvenih polica i betonskih otoka, čime je postignuta protočnost kupaca te neometano razgledavanje ponude, efektan interijer upotpunjen je custom rasvjetom koja jačinom i svjetlinom kupcu ukazuje i na one najmanje detalje.
 
Vizionarski ambijent sjajno se isprepliće s jednom od najposebnijih kolekcija do sada najavljujuć uzbudljivu stilsku sezonu koja nadilazi dosadašnja iskustva posredno mijenjajući spoznaju o modi koja baš kao i Replay, ne poznaje granice stvaranja.
 
Posjetite preuređeni Replay store u Tower Centru Rijeka i oduševite se iskustvom kupovine.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{item.Name + ", " + getAttributeValueByName(item, "Size") + ", " + getAttributeValueByName(item, "Color")}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{item.Mpc_print}}
  • Mastercard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Premium
  • Diners Club
Pregled košarice Nastavite kupovati