naslovna
Jesenski ugođaj uvelike je preuzeo našu svakodnevicu pa tako i naše outfite: tople i raskošne boje i materijali polako, ali sigurno zavladali su uličnim stilom, ali i modnim pistama. U potrazi za savršenim jesenskim outfitima istražili smo novitete u ponudi talijanskog brenda Replay koji i ove sezone u kolekciji jesen-zima nudi mnoštvo artikala za žene i muškarce koji osim što intrigiraju dizajnom, iznimno su nosivi i prilagodljivi raznim situacijama. Zanimljiv spoj romantičnih i boho elemenata u svakodnevnim kombinacijama nešto je što se ne smije zaobići ove jeseni, a ono što oduvijek opisuje Replay stil i privlači poglede je originalnost, autentičnost i neopterećena ženstvenost koja se provlači kroz cijelu kolekciju.
3 2 1
3 2 1
Neki od esencijalnih komada koje ove jeseni ne smijete propustiti su atraktivne haljine i suknje za žene s primjesama boho stila, ženska jakna ili kaput u upečatljivom printu i naravno, mnogima omiljena obuća -Replay čizme.
Iznimno atraktivna i raskošna Replay haljina u paisley printu jedan je od modela koji definitivno plijene pažnju i nosiv je i u hladnijem i u toplijem periodu. Uz žensku kožnu ili pernatu jaknu, par čizama i dobru Replay torbu, ova haljina jedan je od ključnih artikala kolekcije koji garantira dobar styling.
Uvijek drugačiji i cool, brend Replay i u posljednjoj kolekciji donosi eklektične lookove u kojima se spajaju romantični elementi s klasičnim Replay modnim izričajem. Fluidni materijali s upečatljivim uzorcima u kombinaciji s edgy modelima poput bajkerskih Replay čizmama ili kožne jakne za žene formula su za savršen pomalo buntovnički Replay outfit.
Ženstvenih haljina ne želimo se odreći ni u jesenskim i zimskim danima, a najbolji način za njihovo kombiniranje u hladnijem periodu je uz slojevito odijevanje: jednostavno na svoju omiljenu haljinu prebacite topli džemper ili ju uskladite s jeansom i bajkerskim čizmama, dodajte detalje poput kožnog remena i torbe i transformirajte svoju najdražu Replay haljinu u multifunkcionalan, uvijek nosiv must have jesenski komad!
 
3 2 1
Osim paisley printa, uzorci koji uvijek podižu outfit i osvježavaju stilski izričaj su i cvjetni i animal print koji svakoj modnoj priči dodaju dašak osebujnosti. Da Replay njeguje boho estetiku koja se već standardno pojavljuje u određenom dijelu kolekcije za žene, već je poznata stvar, ali ono što iznova iznenađuje su novi načini njegovog kombiniranja. Boho stil nije više rezerviran samo za lepršave haljine, već ga se može uklopiti i u bazičnije lookove: i vaša svakodnevna, jednostavna jeans i t-shirt kombinacija uz nekoliko statement komada u trenu stvara nepogrešive lookove s pomakom.

Poigravanje s etno momentima, različitim printevima , spajanje „nespojivog“ neki su od trendova koji svaka zaljubljenica u modu mora isprobati, a destinacija u kojoj možete pronaći idealne modele za jesenske lookove su neke od Replay trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru ili Dubrovniku, kao i službeni Replay web shop.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati