Mia Kovačić kao prava fashion avanturistica u novoj Replay kampanji

Mia Kovačić, apsolutno je neodoljiva u ulozi u kojoj se odlično snalazi već nekoliko sezona, kao najvjernija Replay brand prezenterica i ove jesenske kampanje pokazala je kako nositi ključne komade, ali je svojim stilom i prijedlozima zanimljivih kombinacija, istovremeno poslužila i kao inspiracija svim ženama! Zanimljiva modna kampanja snimljena je u odličnom prostoru tvornice Katran, dok se iza fotografskog objektiva našao najpoznatiji hrvatski street style fotograf, Goran Čižmešija.
Kožne jakne i ove sezone vladaju gradskim ulicama, a kvalitetne traperice odličan su izbor ukoliko želite naglasiti dinamičan i urbani karakter. Mia kao istinska Replay žena, svoju gradsku šetnju započinje glamuroznim gležnjačama koje nadopunjuje zanimljivim haljinama i suknjama koje su lagane za kombiniranje s klasičnim majicama ili modernim košuljama.
Jesenska kolekcija donosi tamne nijanse asfalta te betonsko sive tonove prožete nešto jačim tonalitetima. Hladniji zimski dani su pred nama, a oni su nezamislivi bez kvalitetnih kaputa koji su ujedno i stilski nadmoćni. Mia je savršeno prikazala kako spojiti urbani duh i ženstvenost, a pri tome biti stilski dojmljiv, dok za ležerna izdanja bira kvalitetne Replay traperice koje kombinira s jednostavnim majicama i toplim vestama. Zanimljive torbe i ove su sezone neizostavni modni dodaci, koji podižu svaki stil na višu razinu.