Otvoren prvi dućan Replay&Sons u Jokeru u Splitu!

Jedna od najposebnijih Replay kolekcija do sada pokazala se kao sjajna prilika za dodatno eksperimentiranje, stoga je osnovna fashion misao prenesena i na dječju liniju koja pomiče modne granice te poziva na igru, dok se Split nametnuo kao logičan odabir lokacije s obzirom na to da se odavno ističe kao grad koji postavlja modne trendove.
 
Inovativan store osim zanimljive i kvalitetne odjeće nudi šarolik izbor raznih aktivnosti, stoga što prije posjetite prekrasno uređen Replay&Sons  na 2. katu trgovačkog centra Joker u Splitu i u prvom tjednu otvorenja ostvarite 20% popusta na cijelu kolekciju!
 
Dodatna zanimljivost svakako su I Replay&Sons totaloutfit okviri za fotografiranje mališana postavljeni kao dio scenografije u sklopu Instagram darivanja, u kojem u prvom tjednu otvorenja možete ostvariti dodatnih 20% popusta na kupnju jednog proizvoda ukoliko objavite fotografiju svojih mališana iza totaloutfit okvira na svom Instagram profilu.
 
Inovativna kolekcija talijanske proizvodnje i svjetskog stila, kreativnim dizajnom te veselim i zanimljivim detaljima zasigurno će oduševiti one najmlađe, dok će roditelje privući visoka kvaliteta odjeće otporne na pustolovine u prirodi, ali i široka ponuda raznolikih komada za svaku prigodu.
 
Vidimo se!