Pronađi svoj Replay look – nagradni izazov u Areni Zagreb

Budi u Replay storeu u zagrebačkom Arena Centru u ponedjeljak 18. svibnja od 17:30 do 21 sat, očekuje te:

– Nagradni izazov u kojem možeš osvojiti Replay jeans, cipele ili torbu!
– 30% niže cijene na cijelu kolekciju
– Brand prezenterica Mia Kovačić koja će odabrati tvoje najbolje Replay izdanje
– Koktel dobrodošlice, DJ

Kratka pravila nagradnog natječaja Pronađi svoj Replay look:

1. Svaki natjecatelj koji želi konkurirati za nagradu odijeva se u Replay total outfit u Replay storeu u Areni
2. Fotografije svih natjecatelja/ica u outfitu izradit će pojedinačno profesionalni fotograf te ćemo ih objaviti u utorak 19.5. na facebook stranici Replay Hrvatska u galeriji fotografija „Pronađi svoj Replay look“ i na Instagram profilu replay_hrvatska

3. Tri fotografije koje u razdoblju od 19.5. do 22. 5. u 12 sati dobiju ukupno najviše lajkova na Instagramu i Facebook stranici nagrađujemo:
a) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je prvi/a po broju lajkova u razdoblju do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay jeans po izboru u vrijednosti do 1.500,00 kn
b) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je drugi/a po broju lajkova do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay torbu po izboru
c) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je treći/a po broju lajkova do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay cipele po izboru
d) Iz nagrađivanja je izuzeta linija We Are Replay
e) U slučaju jednakog broja lajkova nagrade pozicija se dijeli
OPĆA PRAVILA I UVJETI NATJEČAJA „Pronađi svoj Replay look“

1. Natječaj „Pronađi svoj Replay look“ („Natječaj“) organizira tvrtka Reverto d.o.o, Obrov 10, Split, Hrvatska (“Organizator”).

2. Natječaj je osmišljen za promotivne svrhe Organizatora

3. Facebook ne sponzorira, ne administrira niti provodi ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke Organizatoru, a ne Facebooku. Također niti Instagram ne sponzorira, ne administrira niti provodi ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj, potvrđujete da ste suglasni ustupiti svoje podatke tvrtki Organizatoru, a ne Instagramu.

4. Podaci koje ste ustupili koristit će se isključivo za potrebe ovog natječaja.

5. Razdoblje u kojem je moguće sudjelovati u Natječaju počinje 18.05.2015. i traje do 22.05.2015. u 12 h.

6. Svaki sudionik („Sudionik”) može pristupiti Natječaju time što će:
a) Posjetiti Replay store u Areni Zagreb 18. svibnja od 17 i 30 do 21 sat tijekom eventa „Pronađi svoj Replay look“
b) odjenuti se u Replay odjeću kako bi ga službeni fotograf eventa mogao fotografirati u outfitu
c) pismeno dopustiti objavljivanje svoje fotografije na Facebook stranici Replay Hrvatska u galeriji „Pronađi svoj Replay look“ i na Instagram profilu @replay_hrvatska

7. Organizator se obvezuje tijekom 19. svibnja 2015. do 16 h objaviti fotografije Sudionika natječaja na Facebook stranici Replay Hrvatska u galeriji „Pronađi svoj Replay look“ i na Instagram profilu @replay_hrvatska. Organizator ne može garantirati točno vrijeme objavljivanja fotografija jer ono ovisi o broju Sudionika.

8. Pobjednici Natječaja odabrat će se temeljem najvećega broja lajkova uz fotografiju Sudionika napravljenu u Replay storeu te objavljenu na na Facebook stranici Replay Hrvatska u galeriji „Pronađi svoj Replay look“ i na Instagram profilu @replay_hrvatska koji se prikupe do petka 22. svibnja 2015. u 12 sati.
Tri fotografije Sudionika napravljene u Replay storeu te objavljene na Facebook stranici Replay Hrvatska u galeriji „Pronađi svoj Replay look“ i na Instagram profilu @replay_hrvatska koje skupe najviše lajkova na obe platforme će biti Pobjednici Natječaja.

9. Organizator će trima Sudionicima temeljem broja lajkova na fotografijama koje su prikupile ukupno najviše lajkova na Facebook stranici i instagram profilu dodijeliti tri nagrade, kako slijedi:
a) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je prvi/a po broju lajkova u razdoblju do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay jeans po izboru u vrijednosti do 1.500,00 kn
b) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je drugi/a po broju lajkova do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay torbu po izboru
c) Natjecatelj/ica na fotografiji koja je treći/a po broju lajkova do 22. svibnja 2015. u 12 sati osvaja Replay cipele po izboru
d) Iz nagrađivanja je izuzeta linija We Are Replay
e) U slučaju jednakog broja lajkova nagrade pozicija se dijeli

10. Imena pobjednika će biti javno objavljena putem Replay Hrvatska Facebook stranice, Instagram profila replay_hrvatska i web stranice reverto.hr najkasnije 28. svibnja 2015. Organizator će kontaktirati pobjednike putem Facebookove razmjene poruka, e-maila ili nekog drugog kontakta kako bi se dogovorilo preuzimanje nagrade. Pobjednici tj. dobitnici trebaju se javiti u roku od najkasnije 14 dana od objave pobjednika. Nagrade se trebaju preuzeti u roku 60 dana od objave pobjednika.
11. Kao alternativa nagradama nije moguće dobiti novac. Ukoliko uslijed okolnosti nastalih izvan Organizatorove kontrole, isti ne bi bio u mogućnosti osigurati navedenu Nagradu, Organizator zadržava pravo dodijeliti zamjensku Nagradu u iznosu jednake vrijednosti.

12. Natječaj je otvoren samo za punoljetne hrvatske državljane. Zaposlenici i bliski srodnici zaposlenika Organizatora, odnosno bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne smije sudjelovati u Natječaju. Sudionici ne mogu biti pravne osobe.

13. Organizator zadržava pravo zabrane pristupa Natječaju Sudionika, odnosno neobjavljivanja fotografija koje su nastale tijekom Natječaja, ukoliko procijeni da bi fotografije mogle na bilo koji način kršiti ili narušavati prava ostalih, kao što je materijal koji bi bio ilegalan, prijeteći, pogrdan, klevetnički, nasrtljiv u odnosu na privatna ili javna prava, vulgaran, nedoličan ili na drugi način nepoželjan, koji potiče na kriminalno ponašanje ili koji predstavlja kazneno djelo, koji bi za sobom povukao građanskopravnu odgovornost ili neki drugi materijal koji bi na bilo koji drugi način prekršio važeći zakon.
14. Svi Sudionici odgovorni su za eventualne troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju.
15. Organizator ne snosi odgovornost ako Sudionik iz bilo kog razloga ne uspije pristupiti Natječaju.
16. Organizator se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost Nagrade(a) zbog bilo kojih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta.

21. Osobni podaci i svi drugi podaci o Sudionicima prikupljeni kroz ovaj Natječaj koristit će se isključivo u vezi s ovim Natječajem i neće biti otkrivene trećim osobama.

22. Organizator zadržava pravo odabrati alternativnog Pobjednika u slučaju da ima čvrste osnove vjerovati da je Sudionik prekršio bilo koja od ovih Pravila i uvjeta.

25. Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Natječaj uz ili bez prethodne obavijesti Sudionicima.