*Replay accessories: obogatite svaki outfit novim torbama i modni dodacima iz kolekcije jesen/zima 2017-18***

Ove jeseni i zime Replay predstavlja modne dodatke koji će svakog ostaviti bez daha.
 
Inovacija, eksperimentiranje i istraživanje stila ključni su elementi novih neodoljivih modnih dodataka iz Replaya. Prepoznatljivi komadi iz sezone proljeće/ljeto reinterpretirani su u skladu s najnovijim trendovima, te su dobili novi look pomoću fashion detalja koji će se savršeno uklopiti u svaki outfit.
 
Replay je za nju pripremio modne dodatke koji su inspirirani vojnim, bajkerskim, rock i pop svijetom te se svi ovi elementi miješaju u jedan glamurozan ženski accessories.
Najprodavaniji model Replay torbe je New Eva koja je u novoj kolekciji osvježena trendi bojama, kombinacijama materijala i efektima koji će osvojiti sve modne ovisnice.
Ostali prijedlozi iz Replay kolekcije uključuju maxi i bucket torbe, koje se mogu nositi preko ramena ili preko tijela te su idealan izbor za dnevni look. Za večernje izlaske Replay je pripremio modne poslastice u obliku malih ručnih torbica. Boje ove kolekcije kreću se od crne do sive, pa sve do jačih tonova, poput žute, svijetlo zelene ili crvene, za žene koje vole odvažnije accessoriese.
 
Nadahnuće kolekcije za njega dolazi iz bajkerskog svijeta. Među kultnim dodacima za muškarce izdvajamo MUST HAVE ruksak koji je praktičan, lagan i dolazi u više verzija: od crne kože s prugicama do urbanih platnenih modela s military detaljima. Za njih, ovaj moderni prijedlog kombinira izgled, udobnost i high-tech robusnost, sa značajkama koje su neophodne za današnji svijet, kao što su odjeljak za prijenosno računalo i džep za elektroničke uređaje s otvorom za slušalice.
Da bi zadovoljio modne potrebe svih muškaraca, Replay u kolekciji jesen/zima 2017 nudi raznovrstan asortiman ruksaka, ručnih torbi te crossbody torbice koje dolaze u svim nijansama sive, crne i plave

Sve torbe pogledaj ovdje!