***Replay Hyperflex+ kolekcija jesen/zima 2018-19 predstavlja Denim revoluciju!***

Dok je Hyperflex lansiran u 2014. postao Replay bestseller zahvaljujući 100% elasticitetu, Hyperflex + patentiran u suradnji s ISKO™ ide korak dalje te nakon dugogodišnjeg traganja 
za savršenom formulom lansira kolekciju koja predstavlja Denim revoluciju. Hyperflex + pruža 3D elastičnost vlakana za savršenu figuru i fit touch.
Snaga kolorita i ovaj put se bazira na crnom i plavom Denimu te plavom Denimu iznova bojanom crnom bojom za postizanje dubljeg tonaliteta, u modelima za nju i njega.
Za urbanog Replay muškarca 'must have' komad sezone je top seller Anbass, novi slim-fit bajkerski model te sportski Chino easy fit model s trend dodatkom - uzicom za vezanje oko struka i gležnjeva.
Ove sezone osim navedenih sport Chino i bajkerskih modela Replay trendseterica nosit će i model Luz skinny-fit koji je ujedno i top seller.
Hyperflex+ nudi raspon tonova od ultra crne do ispranih, s lokalno izraubanim dijelovima za postizanje efekta 'već nošenog' trapera. Također su dostupne u plavo-crnim varijantama, poput indigo plavih. Fantastično cool modeli u sivim tonovima variraju od nebesko sivih nijansi pa sve do srednje sive u čistim tonalitetima i iznošenim varijantama.
Replay ostaje moćno vjeran sebi dok ga najnovija tehnologija stavlja na sam vrh Denim brendova koji naprosto morate imati na sebi.
Budite ukorak s najnovijim trendovima i potražite svoj model iz kolekcije Hyperflex + u najbližem Replay store-u ini na web shopu.