Replay&Sons kolekcija jesen/zima 2017-18

Replay&Sons kolekcija za jesen/zimu nastavak je “Rebels and heroes” kolekcije za odrasle. Osmišljena kao zabavna avantura povratka u prošlost, kolekcija donosi komade koji su nastali kao interpretacija stilova kroz koji je vidljiv utjecaj biker, college i military trendova, a s ciljem kako bi se dobila vesela živahna kolekcija za najmlađe prožeta stilskom raznolikošću.
Dobitna formula ove sezone za dječake su military komadi u kombinaciji umjerenijim college komadima, dok se bajkerski utjecaj vidi kroz živopisne grafike veselih majica. Kvalitetni materijali outwear linije ove će jeseni grijati malenog avanturista tijekom veselih pustolovina, a pomalo grubi krojevi parki, bomber jakni i kaputa u jesensko/zimskoj paleti boja razblaženi su zanimljivim detaljima i aplikacijama. Sportske tenisice s malom dozom avangade osvojiti će svojim dizajnom i najzahtjevnije male modne znalce, a praktično kopčanje na čičak čini ih idealnim komadom za vesele jesenske avanutre.
Replay djevojčice ove sezone uživaju u veseloj kolekciji koja je kombinacija tri glavne linije kolekcije za odrasle. Crna i zelena, boje koje su ove sezone nosioci kolekcije, kombinirane su s crvenom, rozom i plavom kako bi se dobili veseli razigrani outfit za malene fashionistice. Parke i bomber jakne ukrašene su našivenim detaljima, mikro-zakovicama, krznom i čipkom, a sve s ciljem kako bi se omekšale linije komada za Replay djevojčice, buduće male street style ikone. Izrazito udobne tenisice i gležnjače ove sezone outfitima malih princeza daju jedinstven stilski začin.