Uz Replay TOUCH zaboravite na sva jeans pravila!

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji jeans u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je o jeansu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože. Megapopularne manekenke biraju najbolji jeans koji se stapa s njihovim pokretima, jeans koji uspješno svladava sve izazove, jeans koji osjeća važnost dodira- Replay TOUCH.

Inovativni TOUCH model donosi potpuno novi dizajn jeansa za žene u obliku iznenađujuće bogatog i atraktivnog matreijala. Ovog puta, inovacija je zaista jednostavna: naime riječ je o modelu koji je savršeno usklađen s vašim tijelom.

Replay TOUCH krasi potpuno novi dizajn, bogati i atraktivni materijali te performanse obrađene do najsitnijih detalja. Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja ovog jeansa, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. TOUCH zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Hyperflex modela te donosi nekoliko noviteta u jeans svijet – zahvaljujući posebnom kroju, izgledat ćete vitkiji za jedan konfekcijski broj, a osim toga, uz ovaj model, slobodno možete zaboraviti na dosadne nabore na koljenima zahvaljujući inovativnom RECALL sistemu koji vaš najdraži jeans vraća u oblik idealan baš za vas.
 
TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način. 

Za ponudu kliknite OVDJE!