Naručivanje i plaćanje

Molimo imajte na umu da je potrebno 1-2 radna dana za obradu narudžbe. Kada primite mail s potvrdom o dostupnosti Vaših artikala, Vaša će narudžba biti dostavljena u roku 5 radnih dana.
Nakon što ste završili narudžbu, unutar 30 minuta imate mogućnost napraviti preinake u istoj. 
  • Koje su mogućnosti plaćanja?
  • Naručenu robu možete platiti pouzećem, općom uplatnicom (virmanom), karticom ili kriptovalutom.

    PLAĆANJE POUZEĆEM
    Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti naručenih artikala s uračunatim PDV-om + iznosom troškova dostave. Međunarodna dostava ne podržava plaćanje pouzećem.

    PLAĆANJE OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM
    Kupac je dužan obaviti uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom u roku od 24 sata od trenutka narudžbe te ćemo istu otpremiti nakon što banka provede nalog. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN HR4924070001500332315 otvoren kod OTP banke.

    PLAĆANJE VIRMANOM (TVRTKE)
    Nakon obavljene narudžbe, a unutar 24h poslat ćemo vam ponudu putem email-a koji ste naznačili prilikom narudžbe. Naručenu robu plaćate po ponudi u roku od 24 sata, a po primitku uplate naručena roba bit će poslana na vašu adresu.
     
    PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA
    Plaćanje kreditnim karticama moguće je jednokratno (Visa, Maestro i Mastercard kartice PBZ banke, Diners, Discover, DinaCard, Mastercard, Maestro i VISA kartice Erste banke, Maestro, Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke, Mastercard, Maestro i Visa kartice OTP banke) ili obročno, 2-6 rata za Visa Premium, Visa Inspire, Maestro kartice PBZ banke, Diners, Maestro, Mastercard i VISA kartice Erste bake i grupacije MB+ kartica te 2-12 rata za Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall kartice Zagrebačke banke te Mastercard i Visa kreditnim kartice OTP banke, za iznose iznad 66,36 €. Na stranici WSPaya odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjet ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. Koristimo se sustavom predautorizacije kreditnih kartica: dok ne ustvrdimo da je naručeni proizvod raspoloživ, transkacija neće biti provedena, ali će sredstva na Vašoj kartici biti "rezervirana", do potvrde ili otkazivanja transakcije. WSPay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice.


    SIGURNOST PLAĆANJA
    Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WSPay sustav naplate. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.
    WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima.
    WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

    PLAĆANJE KRIPTOVALUTOM
    Plaćanje kriptovalutama putem Electrocoinove platforme PayCek.
    Riječ je o elektroničkom platnom servisu koji kriptovalutne transakcije za trgovce pretvara u Eure, a plaćanje je moguće putem 13 dostupnih valuta: bitcoin (BTC), ether (ETH), bitcoin cash (BCH), EOS, DAI, ripple (XRP), stellar lumen (XLM), tether (USDT), USDC, Solana, BUSD (BEP20), Dogecoin (DOGE) i Litecoin (LTC).
    Proces plaćanja kriptovalutama:
    Pri završetku odabira proizvoda, odaberite opciju plaćanja kriptovalutama nakon čega će vam sustav ponuditi listu dostupnih kriptovaluta.
    Nakon odabira željene kriptovalute prikazat će se iznos u njezinoj protuvrijednosti te generirati QR kod i adresa za uplatu. Potrebno je skenirati QR kod isključivo osobnim kriptonovčanikom.
    Potvrdom transakcije izvršit će se plaćanje, a na email će stići potvrda transakcije iz sustava PayCek, a račun za plaćenu uslugu ili proizvod poslat će Reverto d.o.o.
    S obzirom na volatilnost tečaja kriptovalute koji može varirati iz minute u minutu, sustav PayCek jamči kupcu prilikom pokretanja transakcije fiksiranu tečajnu protuvrijednost u vremenu dovoljnom za njezino uspješno izvršavanje. Naknada za plaćanje kriptovalutama je 2% od plaćenog iznosa.
     
    Napomena: u slučaju nemogućnosti isporuke naručenog artikla ili povrata kupljenog artikla, povrat sredstava se vrši isključivo u kunama na bankovni račun koji kupac navede kao račun za povrat sredstava.

     
  • Kako mogu iskoristiti promo kod?
  • Promo kodovi mogu se koristiti u završnoj fazi narudžbe. Kliknite na „Promo Code“ kućicu smještenu lijevo od ukupnog iznosa narudžbe i unesite promo kod. Pripazite da ispravno unesete sve znakove prilikom unošenja promo koda. Promo kodovi mogu se iskoristiti samo jednom i ne mogu se kombinirati s drugim kodovima ili promocijama.
  • Artikl kojeg želim naručiti nema na stanju. Kada će ponovno biti dostupan?
  • Vrlo često nadopunjavamo asortiman novim artiklima pa dostupnost artikla provjerite ubrzo. Nestrpljivi ste? Pronađite slične modele u našoj raznovrsnoj ponudi!
  • Kako ću znati je li moja narudžba uspješno izvršena?
  • Na Vaš mail poslat ćemo potvrdu s brojem narudžbe ubrzo nakon završetka kupnje. Ukoliko niste dobili potvrdu, provjerite i u Vašem „junk mail“ folderu. Ako unutar 24 sata od narudžbe niste primili potvrdu o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte putem chata, maila ili telefonski i rado ćemo vam pomoći.
  • Mogu li dodavati artikle u već završenu narudžbu?
  • Nažalost, nakon što je narudžba zaključena više nije moguće dodavati dodatne artikle.
  • Slučajno sam prilikom narudžbe naveo/la krivu adresu. Što učiniti?
  • Ukoliko ste pogrešno naveli neke od detalja, slobodno nas kontaktirajte putem LIVE chata,  na mail: info@reverto.hr ili na telefon: 099 308 1833; 099 608 2516.
  • Zašto su sredstva na mojoj kartici rezervirana?
  • Koristimo se sustavom predautorizacije kreditnih kartica: dok ne utvrdimo da je naručeni proizvod raspoloživ, transkacija neće biti provedena, ali će sredstva na Vašoj kartici biti "rezervirana", do potvrde ili otkazivanja transakcije. WSPay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite WSPay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj Vaše kreditne kartice.
  • Iz kojeg se razloga prilikom narudžbe postavljaju sigurnosna pitanja?
  • Određene vrste kartica imaju postavke koje pomažu učiniti online kupovinu sigurnom. U slučaju da trebate više informacija, posjetite web stranicu Vaše banke ili kartične kuće.
  • Je li sigurno koristiti karticu na vašem web shopu?
  • WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.
    WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima.
    WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.
     
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati