1
Lepršavi, opušteni, pomalo romantični i nesputani krojevi: sve su to odrednice boho stila, trenda koji već godinama ne prestaje osvajati srca ljubiteljica ležernog načina odijevanja. Ovaj slobodan i pomalo hipijevski boho moment i ove sezone prisutan je u proljetno- ljetnoj kolekciji talijanskog brenda Replay. Cvjetni i paisley print, nježne i prirodne nijanse, asimetrični i neopterećeni krojevi: sve su to elementi bez kojih nijedna boho kombinacija ne može biti potpuna!
Predivna i karizmatična Zara Hrvatin koja je i sama poznata po njegovanju boho stila i estetike odlično je utjelovila i predstavila kombinacije upravo u tom raspoloženju i pokazala nam neke od najpoželjnijih komada iz Replay kolekcije za nadolazeće proljetne i ljetne dane.
Boho estetika dozvoljava i favorizira poigravanje s raznim uzorcima i materijalima, nonšalantno kombiniranje različitih, „nespojivih“ printeva i boja, a odgovarat će svim zaljubljenicama zaigranost, boje i casual i stil. Za postizanje istinskog  i autentičnog boho looka potrebno je pažnju obratiti na materijale koji bi trebali biti prozračni, lagani, ugodni i uvijek pomalo oversize.
img3 img2 img1
Glavne okosnice dijela boho Replay kolekcije i ključni komadi za kreiranje boho chic lookova su duge haljine i kombinezoni u cvjetnom printu, kao i košulje i hlače širokog kroja u kombinaciji s vječnim jeans komadima.
imgg2 imgg1
Za kreiranje pravih modnih kombinacija u boemskom stilu osim dugih haljina, savršeni dodaci su i neizostavne jeans jakne koje će biti sjajan izbor u prijelaznim periodima, kao i gležnjače i čizme u kaubojskom stilu, u kombinaciji torbom od brušene kože s resicama. Osim čizmica, uz boho stil odlično će se uklopiti i jednostavne bijele tenisice koje su postale neizostavan dodatak u gotovo svim stilovima odijevanja, ne samo u sportskom.
ig3 ig2 ig1
Lagani sako i hlače koje formom podsjećaju na udobne pidžame ove sezone obogaćene su delikatnim cvjetnim uzorkom koji ih svrstava među najpoželjnije i definitivno najudobnije boho komade koji će biti idealan izbor za svakodnevne kombinacije kao i za prigode koje zahtijevaju elegantnije outfite.
sl2 sl1
Ako je i vašim proljetnim kombinacijama potrebna nova energija i razmišljate o tome da dodate dašak romantičnog i boho stila u svoju garderobu, inspirirajte se lookovima i stilom Zare Hrvatin koje možete pronaći u najbližoj Replay poslovnici u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku kao i na Reverto web shopu.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati