Nova Replay kolekcija: Inovacija inspirirana prošlošću!

1
Replay je u novoj sezoni reciklirao najbolje modne ideje prošlog stoljeća te ih na inovativan način predstavio u novoj kolekciji koja će zasigurno raspametiti zaljubljenike u fashion igru te postaviti odskočnu dasku za jesenske modne trendove 2019!

Jedna od najposebnijih Replay kolekcija do sada, u uličnu modu unosi potpuno novu perspektivu stvarajuć još snažniji  doživljaj kada je riječ o kulturi odijevanja!

Prepoznatljiv stilski izričaj u novoj je sezoni dodatno istaknut inovacijama što se na različite načine ispoljava u nekoliko različitih linija koje vizionarski najavljuje uzbudljivu stilsku sezonu koja na police donosi širok dijapazon bezvremenskih kreacija koje apsolutno oduševljava raznolikošću te umijećem spajanja nespojivog uz neizostavan wow efekt!
2
Zanimljivi komadi koji odišu poznatom Replayevom kvalitetom nadograđenom nostalgičnim elementima osamdesetih te futuriziranu ekološki obradivim materijalima i neonskim detaljima, u sebi nose kreativan spoj svega onoga za čime gajite modnu nostalgiju te sve ono o čemu sanjate!


Talk The Style

Komadi iz Active Downtown linije odišu prepoznatljivim Replayevim stilskim izričajem nadograđenim sportskim akcentom i prizvukom lakoće življenja 80-ih godina, stoga su podatnost i praktičnost, ključne stavke linije koja se umješno ogleda u širokom rasponu sportskih donjih dijelova, dukserica i polo majica oplemenjenih Replay logotipom koji u novoj sezoni dobiva posebnu pažnju!
3
Kolekcija uključuju četiri različita logotipa preuzeta iz Replay arhive 80-ih i 90-ih godina, pomlađena zanimljivim aplikacijama te ručnim vezom, a kao novitet, ističe se i zanimljiv model koji dizajnom objedinjuju duks i košulju, osmišljen za mlađu stylish populaciju koja njeguje sportski stil.

Urban Outdoor linija  oduševljava širokim izborom bomber jakni za jesen, ženskih kožnih jakni i zimskih kaputa te zanimljivih dizajnerskih ideja poput starog samta koji bojama i krojevima zaziva modnu nostalgiju te ju vješto transformira u sezonski must-have komad.
4
Posebna pažnja posvećena je i ekološkoj održivosti vidljivoj u sportskoj inačici zimskog kaputa te oversized modelu jakne ispunjenim recikliranim PET materijalom koji odlično zadržava toplinu.

Tech Fleece linija ističe se kombiniranjem metalnih niti i prirodnih materijala, sjajno vidljivo u modelu  pamučne bomberice  s utkanim metalnim nitima koja se  lako se iz jakne za jesen pretvara u duks, a sjajni metalni elementi daju joj poseban efekt koji donosi zamjetnu promjenu što pak sjajno upotpunjava casual ili sportski look.

Doslovno najsjajnija linija iz kolekcije, Sky High, prožeta je metalnim nitima, ručno izvezenim elementi te ukrasnim  detalji nalik nakitu, čime je dodatno naglašena ona elegantna, nježna strana Replay žene, što je odlično vidljivo u jeansu, a prozirni umeci i printevi utisnuti na tkaninu posebnim tehnikama, basic majicama i haljinama podižu stilsku vrijednost.
5
Transparentnost je važan  dio nove kolekcije, a posebnu pažnju dobila je u liniji Black Holiday što je osim u odabiru materijala vidljivo i po dodatcima, umecima i detaljima.

Haljine od baršuna, ženstveni džemperi protkani srebrnim nitima, muške duks majice koje upečatljivim umecima od umjetne kože u svaki look unose stilski twist, oduševljavaju dizajnom koji vješto staro pretvara u novo!
 

Walk The Style

Inovativna Replay struja u novoj sezoni Jesen / Zima 2019 nije zaobišla niti kolekciju obuće, koja stilski vjerodostojno prati odjevnu liniju te neovisno o namjeni unosi savršenu nadopunu svakom looku!


Široka ponuda raznolikih inačica potpetica obojenih u zlatne i srebrne nijanse, impaktni logotipi i neizostavni  životinjski uzorci koji krase modele cipela na petu, osmišljenih su upravo za Replay ženu koja se nipošto ne može odreći dobre modne priče, baš kao ni vrhunske udobnosti

Replayev klasik, teksaške visoke čizme, ove su sezone dobila upgrade u koloritu, materijalima i prepoznatljivim detaljima poput marame u sari isprepletene s masivnom kopčom te naglašenog logotipa koji potencira sportski look, a za one nešto hrabrije, tu je i model visokih čizama dodatno začinjen snažnim animalnim printevima, a urbanu dizajnersku interpretaciju dobile su i klasične planinarske čizme koja na odabir dolazi sa životinjskim uzorkom ili u svjetlucavoj gliter verziji!
6
Veliki izbor tenisica ove sezone dolazi u proširenoj paleti boja koje dodatno naglašavaju animalni printevi, zanimljivi umeci od plastike te materijali poput najlona, a posebnost se ističe i u vizualno moćnim maksi potplatama!

Tradicionalni outdoor modeli za muškarce poput combat zimskih čizama ili Replayevog teksaškog klasika, modernizirani su posebnim tehnikama obrade materijala, poput kože koja u novoj sezoni primjetno dobiva na mekoći i udobnosti, dok su klasične tamno smeđe i crne nijanse obogaćene detaljima u narančastoj, khaki zelenoj i boji duhana.
7

Play The Style

Cijela kolekcija modnih dodataka sjajno je uhvatila dva potpuno suprotna stilska raspoloženja, sportski casual za svakodnevne aktivnosti i ono nešto glamuroznije, za posebne događaje te ih vješto unificira odabirom materijala i detalja koji se provlače kroz oba izričaja.
8
Dio kolekcije inspiraciju je pronašao u 80-im godinama prošlog stoljeća, što je sjajno vidljivo u oversized logotipu u duginim bojama, koji nadograđen i moderniziran predstavlja pravu okosnicu nove sezone!
Manji modeli torbica koje se nose preko ramena dolaze u punoj veličini koju sjajno nadopunjavaju ukrasni detalja poput zakovica te raskošni umeci visokog sjaja, a ručno izvezeni detalji, umjetno krzno te vječno privlačan životinjski uzorak, ove su sezone začinjeni fluorescentnim bojama koje neovisno o modelu i veličini torbe za posljedicu donose stilski wow!

Kao i u ženskoj liniji, logotip igra ključnu ulogu i u muškoj kolekciji torbi te u novoj sezoni dobiva 3D pojačanje, sportske i grafičke detalje koji se na različite načine ispoljavaju u zaista širokom asortimanu koji uključuje prostrane ruksake, vikend torbe, učinkovito organizirane uredske torbe i torbe na rame u širokom rasponu veličina.
9
Ključna ovosezonska riječ je praktičnost nadograđena kombinacijom novih i starih materijala poput najlona i različitih vrsta kože, pa se tako HERITAGE linija ističe zanimljivim ruksacima iskrojenim od kombinacije samta i materijala vojničkog uzorka, PREMIUM linija savršena je za ljubitelje suvremenog modnog izričaja te je fokusirana na eleganciju što je vidljivo po odabiru finih materijala poput kože, dok  UNISEX linija u dizajnu nosi utkanu modu 80-ih, a odabirom zamjetnih boja privlači pažnju i donosi modele savršene za sportske aktivnosti koje će obožavati i žene!
10
Eklektična Replay kolekcija čiji dizajn u sadašnjost vraća prošlost nadograđenu vizijom budućnosti, njegujući osobni potpis i vrhunsku kvalitetu, donosi širok izbor multifunkcionalne odjeće, obuće i modnih dodataka koji ovisno o potrebama, željama i stilu, oduševljava!

Posjetite Replay store ili webshop te pustite mašti na volju kako biste stvorili sjajnu priliku za upotpuniti garderobu zanimljivim street style komadima kolekcije Jesen / Zima 2019.
11
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati