Od klasike do jarkih boja: ovo su modeli torbica koji vam trebaju ovog proljeća i ljeta

naslovna foto
Torbu mnogi smatraju najmoćnijim modnim dodatkom za žene i to s razlogom - osim što upotpunjuje svaki vaš look te ga često i dodatno ističe,  uz estetsku, ona ima i svoju praktičnu i funkcionalnu stranu.
Dobro je poznato kako je prvotna svrha torbe bila za pohranu osnovnih stvari te iako tu funkciju ima i danas, mnogi pri odabiru svog savršenog "plus-jedan" modnog dodatka prednost daju estetici.
Zato često i možemo čuti onu svima poznatu rečenicu "torbi nikad dosta" jer sigurno svaka žena u svojoj kolekciji ima nekoliko modela torbi: jednu za svaki dan, jednu za svečane događaje, izlaske ili za posao. Oni koji vole pratiti trendove, već znaju da svaka sezona sa sobom donosi i nove modne hitove, a ovog proljeća najpoželjniji modni imperativi su manje pismo torbice i ženske torbe na rame vibrantnih ili klasičnih nijansi.
Upravo takve modele torbi za svaku priliku pronaći ćete u posljednjoj Replay kolekciji za žene, a birati može između raznih oblika, veličina i stilova.

KLASIKA ZA SVAKODNEVNE KOMBINACIJE

foto + tekst
Kod odabira torbe za svaki dan nemojte slijepo pratiti trendove, već se fokusirajte na kvalitetu, čist i jednostavan dizajn te što neutralnije boje. Iako nije na odmet inspirirati se aktualnim trendovima, modni dodatak kojeg ćete nositi uz svakodnevne kombinacije trebao bi biti onaj u koji vrijedi uložiti, odnosno onaj koji će vam služiti godinama. Nepogrešiv odabir iz nove Replay kolekcije su bezvremenski četvrtasti modeli torbica kao i one okruglog oblika nosive u dnevnim i noćnim varijantama. Predstavljene u dvije klasične boje: crnoj i bijeloj, ovi modeli uklopit će se uz svaki vaš outfit, a nosive su na traperice, hlače, haljine, suknje, trenirke pa čak i tajice.
Iako s crnom i bijelom bojom definitivno nećete pogriješiti, ako se želite malo odmaknuti od minimalističke estetike modeli nježnih nijansi bit će savršen odabir za proljetne i ljetne dane.
Tople i oku ugodne nijanse poput blijedo žute, mint zelene i relaksirajuće zlatne odlično će se stopiti sa svijetlim komadima odjeće. Stoga ako se odlučite nositi bijeli jeans, bijelu haljinu, košulju ili suknju, Replay torba na rame u nježnim bojama svakako će komplementirati vaš look i dati mu dašak vedrine.

FLUORESCENTNI TONOVI I JARKE BOJE

foto + tekst 2
Dolazak toplijih dana iza sebe ostavlja tmurne i mračne nijanse, a na tron stavlja one vedrije i izraženije tonove poput jarke narančaste, ljubičaste, roze, žute, plave ili crvene. U ženskom dijelu Replay kolekcije jarke boje savršeno se isprepliću s fluorescentnim nijansama koje su se ponovno vratile na modnu scenu i koje će garantirano osvježiti svaki  monokromatski look.
Replay torbice na rame u neon zelenoj, rozoj i narančastoj apsolutni su must have modeli ovog proljeća te će se u trenu uklopiti u vašu dosadašnju kolekciju.
Fluorescentne torbe možete pronaći u manjim ili većim dimenzijama klasičnog četvrtastog i pismo oblika, ali pri kombiniranju ovakvih upečatljivih modela trebate zapamtiti zlatno pravo - manje je više! Stoga ih nemojte kombinirati uz previše boja već se držite neutralnijih i zagasitijih tonova. Iako su ove sezone u fokusu male torbice, velike Replay torbe prožete vibrantnim nijansama bit će pravi pogodak ako tražite nešto prostraniji modni dodatak!

LOGOMANIJA I COOL DETALJI

tekst + foto 3
Poznavateljice i ljubiteljice ulične mode s vremena na vrijeme vole napraviti odmak od jednostavnosti i začiniti svoje lookove upečatljivim detaljima poput onih koje oplemenjuju retro modele torbica iz posljednje Replay kolekcije.
Lanci, zakovice i patentni zatvarači vašem stylingu dat će notu otkačenosti i urbane estetike, a takvi modeli brzo će se pretvoriti u odvažan statement modni detalj. Replay torbe na preklop s lancem dolaze u dvije varijante i boje, a možete ih kombinirati uz jeans komade, hlače, haljine i suknje.
Zadnjih nekoliko godina modni magazini i časopisi promiču i logomaniju - trend kojeg sve češće viđamo osim na odjeći i na torbicama. Replay torbe s printom loga odlično će funkcionirati u kombinaciji s monokromatskim komadima, no izbjegavajte ih sparivati s nekim drugim printom ili višebojnim komadima kako vaš outfit ne bi bio modno neusklađen.

KULTNI MODELI OD BRUŠENE KOŽE

Niti jedna Replay kolekcija ne može proći bez poznatih i popularnih Iconic modela torbi od brušene kože koje su ove sezone predstavljene u nekoliko boja idealnih za proljetne i ljetne dane: ljubičasta, tirkizna, smeđa, žuta, svijetlo zelena i roza. Prepoznatljivi i autentični modeli s privjeskom od resica idealni su za svaki dan, ali i za večernje varijante, a pristajat će uz skoro svaki stil. Dolaze u dvije dimenzije: većoj i manjoj, a vrlo ih je lako kombinirati s ostatkom garderobe zbog svog jednostavnog dizajna.
Ako volite elegantne modne dodatke i težite „clean“ izgledu, one će biti vaš savršen odabir!
Kvalitetne, praktične i trendy modele torbi potražite u svojoj najbližoj Replay poslovnici u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili posjetite službeni Replay web shop Reverto.hr i pronađite modni dodatak kojem nećete moći odoljeti ovog proljeća!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati