1
Svjesni svih izazova današnjice, potrudili smo se osmisliti ključne modele ženskih torbi kako bismo, na nama blizak modni način, sudjelovali u izazovima i putovanjima koja predstoje, kako bismo dali više te s ciljem da potaknemo slobodu življenja, sa stilom!
 
Evolucija jedne torbe

Jedan ruž, ogledalce i maramica, davno su sačinjavali sadržaj svake ženske torbe gotovo bez iznimke, dok danas u jednoj jednoj torbi možete pronaći nečiji cijeli život, i ne staje na tome, svaka torba priča zasebnu, autentičnu priču te u sebi nosi poslove, hobije, ideje, misli, želje, brige i radosti.

Istina, individualnost 21. stoljeća postala je zatrpana stvarima, ali u isto vrijeme, ona je istančana, prepoznatljiva i originalna te predstavlja gotovo opipljiv osobni svemir iz kojeg proizlazi sva ostala interakcija življenja.
Originalnost vs. mainstream

Autentičnost kao mikrokozmos ustoličen u street style pokretu koji već godinama fluidno inspirira svojim dizajnom i kvalitetom, što Replay čini svjetski poznatom i utjecajnom modnom ikonom, savršeno je vidljiva i u kolekciji torbi koje za cilj imaju upravo to;  biti u službi mode, slobode kretanja i njegovanja individualnosti s ciljem pretakanja istoga u trend osobnosti koji za naglasak ima potaknuti, animirati, inspirirati te učiniti razliku!
3
Omnia mea mecum porto 

Latinska je izreka koja na prvu savršeno opisuje instinktivan poriv da cijeli svoj život strpamo u torbu jer nam stvari trebaju te se bez njih osjećamo kao da nam nešto nedostaje ili pak izmiče, no ona zapravo govori puno bitnije stvari, naoko nevidljive baš kao i unutrašnjost jedne ženske torbe . 

Sve svoje sa sobom nosim, sjajna je misao koju smo utkali u dizajn svake torbe i torbice misleći prvenstveno na onaj X faktor, osobni pečat pojedinca kao unikatan potpis osobnosti,  dizajn kojim sigurnost pružamo kroz neospornu kvalitetu, a individualnost naglašavamo detaljima i kompozicijom različitih materijala i uzoraka koji modi donose jednu potpuno novu perspektivu!
4
The real deal 

Sloboda življenja znači riješiti se nepotrebnog, raščistiti nered, osvijestiti bitno, stoga vas odlučno i putem onoga što najbolje znamo, uvodimo u tu misao vodilju u obliku pismo torbe, ruksaka, torbe na rame ili torbice oko struka, a na vama je da odaberete! 

Per aspera ad astra!

Više od 25 različitih modela torbi na rame od kojih svaki dolazi u preko nekoliko boja,  savršeno preslikava snagu i obujam inspiracije naših dizajnera koji su na police postavili kreacije koje će svakoj kombinaciji donijeti onaj zvjezdani sjaj! 

Savršen izbor za odlazak na ljetni festival, baš kao i za izlazak s prijateljicama na toplu čokoladu zimi, idealne su za ponijeti velike količine dobre glazbe, trenutaka i smijeha!  

Od opasno dobrih modela u tamnim kontrastnim bojama poput maslinasto zelene i crne, do modela brušene kože u ženstvenim nijansama, torbe na rame savršeno će podnijeti težinu uživanja!
5
Pametan dizajn koji intuitivno prati potrebe

Velike torbe ne moraju nužno biti do vrha popunjene kojekakvim stvarima da bi ispunile svoju svrhu, uživajte u velikim torba iz jednostavnog razloga,  zato  što izgledaju - prekrasno! 

Raznolikost odabira materijala i uzoraka ustoličenih u klasični dizajn koji se lako uklapa u svaku kombinaciju donoseći joj dozu snage i originalnosti, oduševljava i unutrašnjim dizajnom koji čini korištenje ovih kraljevskih modela čistim užitkom!

Pametno osmišljen dizajn koji intuitivno prati potrebe tragača bila je primarna stvar pri kreiranju kako bi korištenje doveli na potpuno novi nivo te kako se više nikada ne biste izgubili tražeći - sebe.
6
Pismo torba kao simbol

Kompaktan dizajn u koji stane točno onoliko koliko vam treba, sjajan je odabir za večernje prilike, kada ste cijeli dan ako ne i više, proveli u uzbuđenju i spremanju kako biste zasjali od glave do pete! 

Savršena doza samopouzdanja kao točka na „i“ svake formalne kombinacije, upravo je pismo torba - ona simbolizira neopterećenost te ulijeva dojam povjerenja jer, ako se vi dobro osjećate u svom najboljem izdanju, tada vam nije potrebno više od sjajila i mobitela koji nećete morati tražiti pola sata kako biste te trenutke i ovjekovječili!
 
Sky is (not) the limit!

Ponekad jednostavno morate sve svoje sa sobom ponijeti, a mi predlažemo da to bude u prilikama kada recimo…putujete! 

Kreirani s ciljem da olakšaju teret na leđima, Replay ruksaci odišu originalnošću i pozivaju na muving!  Kožni ruksak, ruksak s printom ili pak nitnama, jednako će dobro poslužiti svakom putovanju, pa makar ono bilo i šetnja parkom kojim niste dugo prošli! 

Ruksaci jednostavno pozivaju da napravite mjesta za nove avanture te da za njih pronađete vremena koje, kada je u pitanju kvaliteta, nadilazi sve okvire!
7

Vežite se polijećemo!


Povratak u djetinjstvo neizostavan je ako želimo mijenjati perspektivu, stoga smo posebnu pažnju posvetili modelu torbica oko struka koje predstavljaju esenciju bezbrižnosti koja nas je godinama motivirala na istraživanje i zabavu!

Spretan dizajn odlikuje se izdržljivim materijalima čiji sjaj nije umanjen materijalima i uzorcima koji pozivaju na igru te će u svaku kombinaciju unijeti dašak energije koja će se dalje multiplicirati!
8
Modni mikrokozmos: lakoća življenja ‘po svom’

Odbacite ono što vam više ne služi kako biste napravili mjesta za nova modna i životna iskustva, a naglasak umjesto na količinu stavite na kvalitetu kako biste ekspanzivno mogli uživati u makrokozmosu koji se svakodnevno odvija u svoj svojoj punoj snazi posvuda oko vas!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati