REPLAY KOLEKCIJA PROLJEĆE/LJETO 2017-ONE PASSION, ONE VISION, ONE CITY: REPLAY’S “SUNSET ICONS”

Objavljeno: 26.4.2021
img1
Ove sezone putem bezvremenske kolekcije, Replay ujedinjuje trideset i pet godina povijesti i jeans kulture kroz nove uzbudljive vizije. Strast i autentičnost na jednoj strani te vizija na drugoj rezultiraju inspirativnom budućnosti uz poštovanje prema prošlosti te su ujedno i dvije niti vodilje koje su poslužile kao bazična inspiracija dizajnerima iz Replaya. Light motiv na kojem se gradi priča aktualne kolekcije kroz isprane komade izbljedjele od sunca, te kombinacije komada u kojima se izbjedljele boje savršeno uklapaju u bazičnu jeans priču grad je anđela – Los Angeles. Aktualna kolekcija savršeno kombinira bajkerski utjecaj, vojnički duh i egzotične tople note Gipsy svijeta. Inspiracija za boje pronađena je u pustinjskim i etno grafikama koje se kombiniraju s army detaljima, metalnim detaljima i zatvaračima.
 
Raznolikost LA utjecaja izražena je u materijalima, koji su pažljivo odabrani posebice u pogledu nosivosti i težine. Neobične teksture i igra s kontrastima osobito se očituje u ženskim modelima gdje se koriste lagane tkanine, kao što su lan i pamuk, žoržet, na vintage koži, baršunu i pletivima. Paleta boja nudi dvije krajnosti: s jedne strane, puno boja i različite nijanse tamno plave, indigo i boja neba, kao i bijele, vojno zelene, crvene / koraljne, bež, sive, zlatne, srebrne i crne. 
1 3 2
Obilje sunca i obojene akvarel nijanse, koje blijede nakon svakog pranja donose nove nijanse. Raznolikost se ponovno pojavljuje u fotografijama nove kolekcije, koje uključuju cvijeće, palme, životinje, pruge i leopard print. 
 
Izdvajamo za nju: jeans modele za sve prilike, TOUCH jeans, Sahara jakne u vojno zelenoj boji s privjescima, bomber jakne s čipkanim dodacima i orijentalnim uzorcima. 
Izdvajamo za njega: jeans za casual outfite, traper jakne i košulje u stilu pedesetih sa zakrpama, majice koje dolaze u svim nijansama od bijele do plave s cvjetnim i prugastim motivima.
3 2 1
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati