naslovna foto
Haljine šarenih motiva, lagani kombinezoni, kratke hlače i upečatljive majice osebujnog printa ključni su komadi ljetnog perioda koji zahtijeva lagane i prozračne komade.
 

Trendi ljetni stil sa šarenim motivima i upečatljivim printom


Iako se ljeti najviše cijeni udobnost, ljubitelji mode neće zanemariti ni estetsku stranu pa će svoje bazične i jednostavne komade pokušati istaknuti nekim efektnim detaljem ili modnim dodatkom. U tu svrhu najbolje će poslužiti jarke, intenzivne boje ili nekakav ljetni print poput cvjetnog ili šarenog kojeg često možemo vidjeti na lepršavim mini, midi i maxi modelima haljina, a Replay kolekcija proljeće-ljeto ima najljepše ljetne komade za žene i muškarce koji su nosivi u dnevnim i večernjim varijantama.


Uklopi boje u svoje dnevne lookove


Kako biste što lakše podnijeli sunčane dane koji su pred nama iz ormara izvadite široke midi ili maxi haljine koje se vrlo jednostavno kombiniraju s drugim odjevnim predmetima i modnim dodacima. U Replay kolekciji za žene pronaći ćete širok izbor haljina za sve prigode i stilove, a najviše se ističu mini modeli cvjetnog i šarenog printa koje s lakoćom možete nositi za dnevni, poslovni, pa čak i večernji look.
 

Ljeto u šarenim haljinama: Trendy mini modeli za svaku prigodu


Za dnevne gradske šetnje najbolji izbor su Replay mini haljine koje ćete pronaći u vibrantnim ljetnim nijansama poput narančaste, zelene i plave, a printevi koji ih krase dodatno će istaknuti vaš outfit.
Iako se mini haljine odlično slažu sa sandalama, natikačama i espadrilama, za nešto odvažniji look kombinirajte ih uz trendy modele kaubojskih čizama od kože. Ipak, iako se haljine češće nose, nemojte zanemariti ni kratke traper hlače, a ove sezone najpopularniji su midi modeli do koljena koji neodoljivo podsjećaju na denim eru koja je bila iznimno popularna 90-ih godina.
 

Dodajte boje svom outfitu s kratkim hlačama


Kratke hlače odlično funkcioniraju s basic majicama i topovima, a kako vaš outfit ne bi bio previše jednostavan, istaknite ga uz pomoć boja. Cipele na petu i Replay torbe žarkih neonskih nijansi bit će savršen odabir uz koji ćete u trenu dobiti nešto elegantniji, ali upečatljivi business look!
 

 
C B A

Buntovne kombinacije urbanog prizvuka


Urbane kombinacije za muškarce s dozom utility stila prava su poslastica za gradske lookove, a u njima ćete se bez sumnje istaknuti u masi. Cool uzorci, rokerski motivi i jarke boje u kombinaciji s jednostavnim komadima poput jeansa i kratkih hlača čine savršen outfit za dnevne varijante.
 

Izrazi svoj stil uz Replay majice i jeans


Majice kratkih rukava obogaćene osebujnim Replay dizajnom dat će svakoj vašoj kombinaciji stilski pečat, a kombinirati ih možete uz klasičan straight, regular ili slim jeans, a dobro će pristajati i uz kratke Replay cargo hlače zanimljivog printa. Muškarci koji cijene nešto decentniji stil s prizvukom sportske elegancije, svog favorita pronaći će u bezvremenskim modelima jednobojnih t-shirta koji se s lakoćom spajaju s drugim odjevnim predmetima.
 

Odaberi casual obuću za urbani stil


Ako želite istaknuti jednostavnost, ali ne želite pretjerati s dodacima i detaljima, oversized oslikana košulja u vojničkom stilu bit će odličan go-to odabir. Uz urbane gradske kombinacije najbolje će pristajati i obuća u takvom stilu zato posegnite za casual ili sportskim modelima tenisica koji pristaju na sve.
 
f e d

Ženstveni komadi sportskog izričaja


Svaka žena koja je u pokretu zna koliko je važna udobna i funkcionalna garderoba, a s tim će se složiti i trendsetteri koji se u posljednje vrijeme uz estetsku stranu fokusiraju i na komade sportskog izričaja poput kombinezona i matching setova koji su jedni od najpraktičnijih komada ženske garderobe.
 

Udobnost i stil uz Replay kombinezone


S obzirom na to da pružaju savršen spoj komfora i moderne estetike, bez obzira gdje krenuli, kombinezoni su vrlo jednostavno rješenje uz koje ćete izgledati besprijekorno bez puno napora.
Replay kombinezoni idealni su za ležerne dnevne aktivnosti ili neformalne izlaske, a napravljeni su od laganih materijala poput pamuka ili lana, pružajući vam udobnost tijekom cijelog dana. Odlično funkcioniraju uz sandale i natikače, a u večernjoj verziji nadogradite ih Replay cipelama na petu.
 

Trendi matching setovi za sve prigode


Kada nemate puno vremena za slaganje odjevnih kombinacija posegnite za matching setom koji najbolje izgleda uz sportske ženske tenisice ili sandale, a za ljetne šetnje nositi ga možete i uz Replay natikače.
Ako se želite istaknuti, birajte kombinezone u živim bojama ili ih istaknite upečatljivim modnim dodatkom poput torbe na rame koje u Replay kolekciji dolaze u jarkim ljetnim i neutralnim bojama.
 
i h g
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati