Replay X Ginevra Mavilla - nova ekskluzivna kolaboracija

Objavljeno: 24.11.2022
3 2 1
Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to sa digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla. Njezina popularnost, strast i smisao za modu ju čine idealnim izborom za kreiranje jedinstvenog i bezvremenskog komada. Kako je Replay vodeći brend kada govorimo o kvalitetnom i dugoročnom traperu, iz ove suradnje je proizišao limitirani model traperica. Ginevra je inspiraciju pronašla u prijašnjim Replay kolekcijama te je dizajnirala novi model cargo traperica s maxi džepovima. Uzor i inspiracija su joj bili trendovi ranih 2000-ih godina, zbog čega je stilizirala traperice sa šarenim kristalnim lancem na trbuhu u skladu s Y2K trendom.
3 2 1
Glavna karakteristika ovog modela su dvije podesive manžete od trapera što znači da se traperice mogu nositi na dva načina. Za iluziju tanje siluete manžete se mogu stegnuti oko gležnja, a za opušteniji look mogu se jednostavno ostaviti otpuštene za straight fit. Dvostruko kopčanje na struku također omogućuje nošenje traperica na dva načina, odnosno s klasičnim ili asimetričnim kopčanjem.
Cilj ove suradnje je privući mlađe generacije kako bi brend, koji je inače sinonim za kvalitetu, održivost, inovacije i talijanski dizajn, dobio novi, moderan izgled.

Kolekcija je predstavljena na ekskluzivnom koktel partiju u Milanu gdje je goste zabavljao DJ dvojac Polly&Pamy, a zabavi su, osim medija, prisustvovali poznati modeli i mnoge zvijezde. Svi ljubitelji retro stila ovaj limitirani model mogu naručiti kontaktom na ginevra.denim@replay.it.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati