Uvjeti dostave

Naručenu robu dostavit ćemo na vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala, osim ako dostavna služba nema propisan određeni raspored dostave koji se odnosi na vašu adresu. Trošak dostave na području Republike Hrvatske se ne naplaćuje ukoliko vaša narudžba prelazi ukupan iznos od 500,00 Kn. Za dostavu narudžbe manje od 500,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 35,00 kuna.

Za narudžbe plaćene kreditnim karticama moguća je besplatna dostava na željeno prodajno mjesto. Naručenu robu dostavit ćemo na prodajno mjesto ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Obavijestit ćemo vas putem e-maila kada vaša narudžba stigne na prodajno mjesto i spremna je za isporuku. Narudžba s dostavom na prodajno mjesto može se preuzeti isključivo uz predočenje osobne iskaznice.

Cijene dostave za područja van Republike Hrvatske pogledajte u tablici:


 
Austrija 146 kn Belgija 280 kn
BIH 656 kn Bugarska 625 kn
Češka 244 kn Danska 280 kn
Francuska 280 kn Irska 280 kn
Italija 244 kn Luxemburg 280 kn
Mađarska 96 kn Nizozemska 280 kn
Njemačka 182 kn Poljska 280 kn
Portugal 280 kn Rumunjska 625 kn
Slovačka 244 kn Slovenija 96 kn
Španjolska 280 kn Švicarska 690  kn
       
  • Besplatna dostava na prodajno mjesto
  • Za narudžbe plaćene kreditnim karticama moguća je besplatna dostava na željeno prodajno mjesto.
    Naručenu robu dostavit ćemo na prodajno mjesto ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Obavijestit ćemo vas putem e-maila kada vaša narudžba stigne na prodajno mjesto i spremna je za isporuku. Narudžba s dostavom na prodajno mjesto može se preuzeti isključivo uz predočenje osobne iskaznice.
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' kn'}} | {{((delivery.MinPrice - totalPriceNum)/euro).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati