Replay Loyalty Club

Pravila REPLAY LOYALTY CLUB programa vjernosti
 
1. REVERTO d.o.o. Zagreb, izdavatelj je REPLAY LOYALTY CLUB kartice koja ostaje u njegovom vlasništvu. REVERTO d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente REPLAY LOYALTY CLUB programa.

2. Vlasnikom REPLAY LOYALTY CLUB kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni REPLAY loyalty pristupnicu točnim podacima na prodajnom mjestu REPLAY ili REPLAY&SONS, ili putem web pristupnice. Učlanjenje u program je besplatno.

3. REPLAY LOYALTY CLUB kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo njen vlasnik. REPLAY loyalty karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Bodove koji omogućavaju trajne popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na REPLAY i REPLAY&SONS prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj te putem web trgovine reverto.hr.

5. Učlanjenjem u REPLAY LOYALTY CLUB program, prilikom prve kupnje, član stječe jednokratni popust od 5% na iznos prve kupnje, osim ako je izričito navedeno drugačije. Za vrijeme trajanja akcija i sniženja popusti se ne zbrajaju, ali se Loyalty bodovi skupljaju. Vrijednost prve kupnje ulazi u REPLAY LOYALTY CLUB program bodovanja. Prilikom slijedeće kupnje u REPLAY i REPLAY&SONS storeovima član dobiva popust ovisno o prikupljenim bodovima, minimalno 5% u punom iznosu računa. Visina popusta koji član ostvaruje definirana je niže u tablici bodovnih razreda i pripadajućih popusta.

6. Član REPLAY LOYALTY CLUB programa ostvaruje bodove po modelu 1 potrošeni Euro = 1 bod za sve načine plaćanja.
Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u REPLAY LOYALTY CLUB programu tijekom godine dana je 20%.

Bodovi Popust Razred Grupe
0-260 5% 1 white
261-660 7% 2 white
661-1320 10% 3 red
1321-3320 15% 4 red
3321- > 20% 5 black

 
Ovisno o sakupljenim bodovima član REPLAY LOYALTY CLUB programa ostvaruje prelazak u viši razred. Čim sakupi dovoljan broj bodova, član automatski ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka te godine članstva kao i pravo na najmanje isti popust tijekom  slijedeće godine članstva. 
Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koja traje od trenutka učlanjenja do kraja kalendarske godine. Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće obračunsko razdoblje (kalendarsku godinu) u visini razreda popusta u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.
Ako član u slijedećem obračunskom razdoblju (kalendarskoj godini) ostvari kupnju u iznosu da pređe u viši razred, popust mu se automatski povećava u razred koji je količinom bodova osvojio.
Na kraju sljedećeg obračunskog razdoblja član ostvaruje popust za iduću godinu temeljem kupnji koje je ostvario tijekom tog obračunskog razdoblja.

7. Nakon razdoblja od jedne godine članstvo u REPLAY LOYALTY CLUB programu se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.

8. Bodovi se prikupljaju i za kupnju u Replay Outlet trgovini te za kupnju Outlet artikala na webshopu reverto.hr. Popust se može koristiti za kupnju outlet artikala.

9. Popust ostvaren u REPLAY LOYALTY CLUB programu se može koristiti za cijeli REPLAY i REPLAY&SONS asortiman osim ako je izričito navedeno drugačije.


10. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na REPLAY I REPLAY&SONS prodajnim mjestima te putem web-a ili upitom na e-mail: info@reverto.hr

11. U slučaju gubitka ili krađe REPLAY LOYALTY kartice član je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon i/ili putem e-maila. Članu će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Član je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka. 

12. Potpisom pristupnice potpisnik postaje punopravnim članom REPLAY LOYALTY CLUB programa, bezuvjetno pristaje na sve uvjete te pravila te je suglasan da će primati promotivne i informativne materijale REPLAY-a i REPLAY&SONS, te njegovih poslovnih partnera.

{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati