Neymar Jr postao brand ambasador za Replay

Zvijezda nogometnog kluba FC Barcelona te kapetan brazilske reprezentacije Neymar Jr pridružio se Replay obitelji kao brand ambasador. Partnerstvo kompanije Fashion Box (koji vodi Replay brandove) i brazilskog prvaka sklopljeno je na tri godine, a prva od kampanja s nogometnim superstarom u glavnoj ulozi  bit će predstavljena krajem godine. Neymar Jr će tijekom ove suradnje dodatno doprinijeti razvoju i jačanju branda kroz specijalnu zajedničku kolekciju jednostavno nazvanu ‘NJR’, koja nastaje kao rezultat sinergije Neymarove kreativne energije i ideja te dugogodišnjeg iskustva modnog diva Fashion Box.

Dvadesetrogodišnji Neymar Jr je unatoč mladosti i više no poznato nogometno ime na svjetskoj razini, a njegova strast i energija bili su posebno važan aspekt suradnje s Replayem, naglasio je izvršni direktor Replay-a, Matteo Sinigaglia, oduševljen činjenicom da se Replay povezuje s jednim izvanrednim talentom poput Neymara: „On je nogometna ikona koja uspijeva dati energiju svojoj publici, a pri tome ne misli samo na fanove FC Barcelone i Brazila, jer svoju strast uspijeva prenijeti i izvan terena“, rekao je Sinigaglia prilikom potpisivanja ugovora o suradnji.„Replay stil prati i moj osobni stil, i prije ovog partnerstva nosio sam Replay pa sam bez razmišljanja prihvatio ponuđenu ulogu Replay brend ambasadora“, rekao je o suradnji Neymar Jr.

Partnerstvo Replay-a i Neymara Jr. je, nakon višegodišnjeg sponzoriranja FC Barcelone, samo još jedna potvrda povezanosti Replay-a sa sportskom zajednicom.