h1
Poznati talijanski premium brend Replay lansirao je novo partnerstvo s jednim od najprestižnijih novozelandskih rugby timova All Blacks i postao službeni denimwear i formalwear partner All Blacksa, All Blacks Sevensa i Māori All Blacksa!
Brend Replay nastavlja praksu kolaboracija s poznatim sportskim klubovima pa se tako u portfoliju suradnji ovog puta pronašao i jedan od najprestižnijih rugby timova na svijetu!
Modele iz ove ekskluzivne limitirane kolekcije možete pronaći u zagrebačkoj Replay trgovini u Arena Centru kao i na Replay web shopu.
Iz Replaya poručuju kako su izuzetno uzbuđeni zbog kolaboracije s legendarnim rugby klubom kojeg odlikuje velika strast i predanost sportu i s kojim dijele zajedničke vrijednosti, tradiciju i težnju prema izvrsnosti. Predstavnici poznatog rugby tima također su podijelili oduševljenje suradnjom s brendom kojeg krasi kvaliteta, inovativnost i s kojim imaju odličnu sinergiju i suradnju.
Partnerstvo između velikana mode i ragbija popraćeno je i brojnim marketinškim aktivnostima i rezultiralo je kreativnom projektima i ovom ekskluzivnom capsule kolekcijom.
g1
Osim suradnje sa samim timom, brend Replay također je definirao suradnju s Beaudenom Barettom, koji je okrunjen nagradom najboljeg svjetskog rugby igrača godine, dvije godine za redom. U ovom četverogodišnjem partnerstvu Barett će igrati ključnu ulogu u promotivnim aktivnostima.
Podsjećamo, limitiranu kolekciju možete pogledati i kupiti na Reverto web shopu i u Replay trgovini u Arena Centru.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{item.Name + ", " + getAttributeValueByName(item, "Size") + ", " + getAttributeValueByName(item, "Color")}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{item.Mpc_print}}
  • Mastercard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Premium
  • Diners Club
Pregled košarice Nastavite kupovati