TRAŽIŠ INSPIRACIJU ZA JESENSKE LOOKOVE? POGLEDAJ NAJBOLJE CRNO-BIJELE REPLAY KOMBINACIJE

Nakon jarkih boja i uzoraka koji su vladali ljetnim kombinacijama, mnogi su se sigurno zaželjeli „manje je više“ estetike i jednostavnijih, monokromatskih lookova kojima dominiraju vječne boje poput crne i bijele te sivih tonova.  Radi se o kombinacijama za kojima mnogi rado posežu jer pristaju svima i uvijek garantiraju da ćete biti u trendu i dotjerani.
Brend Replay koji je postao sinonim za cool i edgy lookove, za prve jesenske dane i prijelazno razdoblje donosi vam uz pomoć influencerice i modela Lune Valas nekoliko primjera kako kombinirati crno-bijele artikle za prijelazni period i izgledati besprijekorno, a istovremeno opušteno i cool.
Sve modele iz Replay kolekcije jesen-zima možete pronaći u Replay trgovinama i web shopu, a ako se odlučite na shopping razveselit će vas i nova pogodnost u Replayu: dodatnih 5% popusta na iznos košarice za sve online narudžbe preuzete u poslovnici!
1 2
Haljine u kombinaciji s čizmama i gležnjačama su među omiljenim modnim varijantama u periodu rane jeseni. Uz pomoć slojevitog odijevanja moguće je lagane haljine nositi i u hladnijim zimskim danima, uz jednostavnu prilagodbu obuće i dodataka. Tako je crno - bijelu midi ili mini haljinu najbolje kombinirati s laganom crnom jeans jaknom ili blejzerom, a cjelokupni outfit upotpuniti crnim bajkerskim čizmama za pravi Replay look.
1 2
Još jedan klasik koji uvijek izgleda jednostavno, a moćno: tamni skinny jeans i bijeli t-shirt u kombinaciji s crnom kožnom jaknom. Sve ove modele možemo nazvati esencijalnim komadima koje je poželjno posjedovati u garderobi jer se uz pomoć njih najbolje mogu graditi outfiti ovisno o prilici: za dnevne varijante uz par tenisica i motorističkih čizama, a za večernje izlaske uz par cipela na visoku potpeticu. Ne smijemo zaboraviti ni modne dodatke: marama s rozim detaljima i animal printom i torbica u nježnijim nijansama bit će odlični kontrastni elementi i upečatljivi detalji uz pomoć kojih ćete svojem looku dodati malo boje.
1 2
Za večernji izlazak u kojem želite izgledati dotjerano, ali nepretenciozno i opušteno, Replay i Luna predlažu jednostavan, a efektan look: crne hlače visokog srtuka koje će sjajno izgledati kao dio poslovnog, ali i večernjeg looka, u kombinaciji s laganom bluzom životinjskog uzorka i gležnjačama sa zakovicama. Ovisno o vremenskim uvjetima, ovoj kombinaciji također možete dodati kožnu jaknu ili blejzer i spremni ste za provod!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati