Kako nositi denim on denim kombinacije bez greške? Savjeti za trendi outfit ovog proljeća.

Naslovna foto
Unatoč promjenjivim modnim trendovima, komad kojemu su vjerne sve generacije svakako je dobar stari traper. Ove sezone denim lookovi postali su iznimno popularni, a svi modni časopisi, blogovi i Instagram profili propagiraju „all denim look“ kojeg sve češće viđamo i na streetstyle kombinacijama raznih trendsetterica.

Iako se nekima možda takva kombinacija čini monotonom i dosadnom, ona je upravo suprotno od toga - spojem "jeansa na jeans" dobit ćete neustrašiv i buntovan look nosiv u dnevnoj i noćnoj varijanti.

Denim kombinacija od glave do pete prožeta je suvremenom i urbanom estetikom koju već godinama njeguje i Replay, a traperice straight kroja, voluminozne haljine i jakne od trapera iz nove kolekcije proljeće- ljeto postat će pravi statement komadi u vašoj garderobi.
LEŽERAN JEANS ZA SVAKI DAN
Ako volite ležeran izgled, a opet želite postići efektan look, Replay jeans relaxed, straight ili bootcut kroja u kombinaciji sa ženskom košuljom ili traper jaknom iste ili različite nijanse izgledat će odlično. S tim odabirom svakako nećete pogriješiti, a ako  outfitu dodate i neku različitu teksturu poput kožne jakne postići ćete chic look s daškom rock estetike! Cijeli styling upotpunit će casual model Replay tenisica i torba na rame koja će zaokružiti cijelu priču. Ako spajate traper komade istih nijansi bilo bi dobro podignuti ih nekim upečatljivim modnim dodatkom ili obućom – tu možete odabrati komad vibrantne boje ili onaj sa zanimljivim detaljima poput lanaca i zakovica koji krase i ovosezonske Replay torbe na rame. Ako je kombinacija različitog spektra boja, ostanite pri neutralnom odabiru obuće i modnih dodataka.

Dolaskom toplijih dana dugi jeans možete zamijeniti kratkim modelima koje savršeno funkcioniraju s laganim prozračnim košuljama, cropped jeans jaknom ili za cool noćne kombinacije – s denim prslukom zanimljivih izvezenih detalja. Možete dati mašti na volju pa se poigrati različitim strukturama i bojama. Imajte na umu da ako se odlučite na „all jeans“ kombinaciju različiti materijali i tkanine, poput tamnog i svijetlog trapera, dovest će cijelu kombinaciju do izražaja te će taj kontrastni efekt dodatno naglasiti figuru. Dnevne kombinacije zaokružite Replay tenisicama i torbom popularnog „moon“ oblika ili neon boje koja je vrlo popularna ove sezone, a za noćnu varijantu nadogradite svoj look cipelama na petu koje će vašem outfitu dati dozu energičnosti.
 
3 2 1
Oni koji se ne žele odvažiti na slaganje all denim looka, uvijek mogu odabrati onu sigurnu opciju - lagani Replay kombinezon od trapera koji dolazi u dužoj i kraćoj varijanti. Odličan je za proljetne i ljetne dane te obavljanje svakodnevnih obaveza, a uz ostale modne dodatke ostavit će dojam kao da ste uložili truda u cijeli styling. Odlično će pristajati uz casual tenisice kao i uz sportske modele tenisica poput onih koje je Replay izradio u suradnji s modnim brendom Vibram te uz popularne Penny modele koje možete pronaći u neutralnim i nježnim nijansama. Oni koji se vole slojevito oblačiti preko mogu dodati kožnu ili bomber jaknu koja u novoj Replay kolekciji dolazi u neon zelenoj i crnoj boji
HALJINA - NAJBOLJI ODABIR ZA SVAKO DOBA DANA
Ako želite postići „wow“ efekt, nepogrešiv izbor bit će lepršave duge Replay traper haljine koje se odlično stapaju s bilo kojim drugim odjevnim predmetom i dodatkom.
Pronaći ih možete u dvije varijante – onu s dugim rukavima i prorezom sa strane koji će dodatno naglasiti ženstvenost te onu bez rukava savršenu za vruće ljetne dane.
Nosive su za casual i noćne outfite, a kombinirati ih možete uz tenisice, čizme, mokasine ili cipele na petu. Ženske haljine od trapera zaista su svestrane i praktične jer mogu poslužiti i kao elegantni i ležerni komadi, a kako biste svojoj modnoj kombinaciji dodali profinjenu notu, uparite ih s upečatljivim modnim dodatkom, kožnim sakoom ili obućom nježnih ili fluorescentnih nijansi koje su apsolutni trend ove sezone.
3 2 1
EDGY TRAPER SUKNJA ZA SVE PRIGODE
Vrijeme je da svoje kratke traper suknje pospremite u ormar jer ove sezone dominiraju dugačke denim suknje. Maxi suknje od trapera bile su omiljeni odjevni predmet 2000-ih, a sada su ponovno pokazale svoju popularnost.
Nose ih sve trendsetterice, a Replay verzija s prorezom sa strane koja savršeno naglašava žensku siluetu, čisti je klasik koji će svakako osvježiti ženski ormar. Ona je definitivno komad u koji je poželjno uložiti jer funkcionira sa skoro svakim odjevnim komadom pa ju tako možete nositi uz Replay majice kratkih rukava otkačenog printa, uz Replay košulje, topove i ženske jakne. Ako težite jednostavnom, takozvanom „clean“ looku, traper suknju pencil kroja sparite sa ženskom traper košuljom i čizmama, a za noćnu varijantu traper košulju zamijenite efektnim topom ili majicom bez rukava te čizme zamijenite Replay cipelama na petu.

GDJE KUPITI TRAPER HALJINE I JAKNE?

Najpoželjnije komade od suvremenog trapera iz nove kolekcije pronađite u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili klikom na službeni Replay web shop.
3 2 1
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati