1
Cilj nam je kao brendu nikada ne prestati iznenađivati svojim kreativnim rješenjima te uvijek nastojati davati nove ideje i prvi utabati puteve modnim pravcima. Upravo smo tako ove sezone posebnu pažnju pridali i naoko potpuno nemodnoj stvari - sportu! Osluškujući potrebe fashionistica 21. stoljeća koje više nisu samo “neke žene koje vole modu” već redom poduzetnice koje uspješno vode svoje samostalne poslovne poduhvate te su u konstantnom muvingu loveći nove prilike te stvarajuć još novije, ležeran poslovni stil nametnuo se kao vizija iz koje se iznjedrila želja za spajanjem modne priče i sportske udobnosti koja će ih u potpunosti zadovoljiti.
Street style modna struja u koštac se uhvatila s mogućnostima koje donose izazovi današnjice te u novoj Replay sezoni razveselila udobnim i praktičnim athleisure must have komadima koji istovremeno odišu ženstvenošću i hipnotiziraju detaljima te kao takvi stvaraju nešto drugačiju street style inspiraciju koja kao prioritet nameće funkcionalnu odjeću.
Athleisure odjevni stil 

Spoj sportske i business casual odjeće koji polako postaje modni pokret karakteriziraju poboljšani materijali koji tijelu donose potpuno novi osjećaj udobnosti te dizajn koji uz inovativne intervencije funkcionalnu odjeću za teretanu pretvara u ultimativne fashion komade koji nakon sportskih aktivnost u tren oka postaju savršen outfit za ležeran poslovni stil.


Nova fashion perspektiva sjajno se uklopila u stil jedne od Replayevih ambasadorica stila Lune Valas, lijepe Zagrepčanke koja je modno surađivala sa zvučnim imenima poput Alexander McQueen i Patrizia Pepe, influencerice koja stilski uspješno prenosi energiju i iskustvo stečeno na svjetskim modnim pistama tako što ih na vrlo zanimljiv način integrira u svoje casual, edgy ili oversize kombinacije kojima pečat daju zanimljivi i nepredvidljivi detalji koji često završavaju upravo kao inspirativne athleisure kombinacije.
 
Ležerni poslovni stil za život u pokretu

Lijepa Luna od malih je nogu u modnoj industriji stoga joj transformacije nisu strane, kao i ni užurbani radni tjedan koji donosi puno hodanja, castinga te sastanaka koji pak zahtijevaju poslovan look koji će se istaknuti u masi.

Replay kolekcija Proljeće/Ljeto 2019 savršena je za zaposlene žene u pokretu koje obožavaju modu, no nemaju puno vremena za kombiniranje te su stilski orijentirane na spajanje bezvremenskih odjevnih komada vrhunske kvalitete, i upravo zato, naši su dizajneri inspiraciju pronašli u sportu te u ovoj sezoni naglasak stavili na funkcionalnu odjeću.

Posebnost kolekcije ističe se u eleganciji naglašenoj mekim i sjajnim materijalima u odvažnim bojama koje privlače pažnju, udobnim krojevima koji odskaču od uobičajenog te detaljima koji se sjajno kombiniraju s ostatkom garderobe bilo za chic odlazak na tržnicu subotom prijepodne ili pak za ozbiljan poslovni sastanak.

Business casual odjeća, spoj sporta i glamura posebno će se svidjeti onima koji traže malo drugačije outfite i izuzetno cijene osjećaj slobode kretanja.
 
Ipak volimo taj, sport! - nova street style inspiracija

Zanimljive jakne posebno se ističu u ovoj modno sportskoj fuziji, a u kombinaciji s trapericama udobnog kroja koje spajaju maksimalnu udobnost i dizajn koji priziva ljeto, postaju outfit za cijeli dan!

Upečatljive  Replay bomberice odlično spajaju dva svijeta i sportski duh prikazuju na apsolutno fashion način te će sjajno upotpuniti hladniji look, a oduševiti spojem funkcionalnosti i istančanog modnog statementa koji nose u dizajnu i detaljima.

Sportski đir tako postaje potpuno nova modna niša koju valja tek istražiti, a potom i isprobati jer mogućnosti su beskonačne i upravo time dodatno inspiriraju.
3
Igre bez granica

Svojevremeno naziv jedne od najsimpatičnijih sportskih natjecanja -  Igre bez granica, sjajna je misao kojom se može opisati i ova modna sinergija, koja u Replay kolekciji ne staje samo na transformaciji materijala, već ne prestaje iznenađivati detaljima koji se pojavljuju ovisno o fokusu i poziciji promatrača te kao takav predstvalja pravu street style inspiraciju.

Upečatljivi motivi i statement natpisi te raznolikost tekstura oduševljavaju jer se unatoč svojim specifičnostima i upravo zbog njih,  sjajno mogu kombinirati na različite načine te u različitim prigodama.

Dodatna posebnost Replay modela je i snažan kolorit u tipično natjecateljskim bojama, koji u odijevanje unosi dinamiku te svakoj kombinaciji daje boost.
4
Snaga transformacije - Hyperflex+

Pametan stil koji u posljednje vrijeme prepoznaje sve više dizajnera te ga posredno integrira u svoj izričaj, Replay je doveo na potpuno novu razinu posebice kada je u pitanju denim linija.

Specifičan modni identitet odjevnih komada koji se lako kombiniraju s ostatkom garderobe dodatno je zaokružen 3D inovacijama u proizvodnji tkanine što je rezultiralo Hyperflex+ kolekcijom koja je u vrlo kratkom vremenu postala   totalni must have za modne znalce koji ne žele puno vremena trošiti na kombiniranje, ali su jednako tako visoko modno osviješteni te žele vrhunsku kvalitetu koja će savršeno odgovarati svakom pokretu i svakoj aktivnosti
5
X factor koji poziva na pokret
 
Vedre i smjele kombinacije dodatno dobivaju na vrijednosti kada su naglašene zanimljivom obućom, stoga pažnju privlači inspirativan sportski dizajn koji ujedno donosi i maksimalnu udobnost, dok odabir boja i detalja daju rebel štih koji jednostavno poziva na pokret.
Dominantne i snažne boje čine Replay modele savršenima za look kojim želite stvoriti jak stilski dojam, a dizajn pojačan kombinacijom rastezljivog materijala svakom će outfit dati maksimalnu udobnost baš kao i potrebnu pažnju.
6

Važno je sudjelovati, a ne pobijediti

 Modne igre svakako nisu natjecanje, ali su definitivno nešto u čemu uživamo! Dizajneri pomno osluškuju sve jasnije želje potrošača te objeručke prihvaćaju igru spajanja nespojivog te ju dovode do savršenstva čime definitivno dobivaju sve više pažnje zagriženih klasičara koji se pak sve više odvažuju na modne eksperimente.
U novoj sezoni, Replay je jako dobro prepoznao modne želje te u novu kolekciju utkao i ono najbolje od sporta - udobnost i ekspresivnost koje će malo koga ostaviti bez komentara, a one dosljedne ujednačenom stilu potaknuti na promjenu.
7

Business casual odjeća - udobnost pokreta s naglaskom osobnog potpisa


Sportski trend u modi, koja i dalje ostaje ženstvena, najavljuje velike promjene po pitanju osjećaja slobode u pokretu te u zaborav odnosi dane kada se zbog ljepote moralo trpjeti.

Bezvremenski Replay vješto unosi inovacije ostajući pri tome potpuno svoj, i tako inspirira druge na isto!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati