Replay postaje službeni partner Formule 1

Objavljeno: 14.5.2021
sg4
Ekskluzivna kolaboracija Replay x Aston Martin
Atraktivan spoj kvalitete i autentičnosti

 
Vijest da se britanski proizvođač luksuznih sportskih automobila Aston Martin vraća u Formulu 1, razveselila je sve ljubitelje oktanskog cirkusa. U ovom ključnom trenutku, vrhunski talijanski brend Replay priključio se timu Aston Martin i time nastavio svoje fantastične modno- sportske suradnje.  
Replay, poznat po kvalitetnim i autentičnim traper komadima, odijevat će ekipu u opuštenijim trenucima daleko od staze. Bilo da Sebastian Vettel prisustvuje večernjim događanjima ili Lance Stroll odluči opuštati se u hotelu, Replay asortiman trapera savršeno će prenositi energiju Aston Martin tima.
1 2 3
Stil i moda idu ruku pod ruku s ovim sportom, a odjeća koju tim nosi govori o njihovim stavovima i vrijednostima. Izrada, strast i inovacija ključna su obilježja poslovanja tvrtki Replay i Aston Martin jer kao spoj savršeno odgovaraju jedno drugome s obzirom na to da njeguju kreativnost, kvalitetu i tradiciju, ali ne zaboravljaju i osobito naglašavaju moderan izgled.
Iz Replay-a poručuju da su to vrijednosti koje ih kontinuirano nadahnjuju u svijetu trapera, te su izuzetni ponosni na ovu suradnju i privilegirani što su dio ovog putovanja s Formulom 1.
sg2
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati