KOLEKCIJA ZA KOJU SE MORAŠ USUDITI: NOVA REPLAY KOLEKCIJA PROLJEĆE-LJETO 2019

Objavljeno: 26.4.2021
img1
Dugo očekivana Replay kolekcija Proljeće-Ljeto 2019 konačno je stigla u naše Replay trgovine i na naš službeni Replay Hrvatska webshop te je, kako se u fashion kuloarima i pričalo, uistinu drugačija od svega što te mogli očekivati.
Čini se da ćemo, kao I prije, biti predvodnici u kreiranju modnih trendova na našim ulicama i eventima te još jednom pokazati kako razbuditi „usnulu“ fashion scenu #musthave komadima, koji vas ne čine još jednim „modnim izlogom“ u nizu, već pojavama koje kroz modni izričaj odišu svoju personalnost.
Naime, ove sezone predstavljamo nove linije inspirirane cool kvartom Silverlake u Los Angelesu. Taj poznati kvart  u LA-u svojevrstan je epicentar kreativnosti i raznolikosti koji su zajedno stvorili jedinstvenu simbiozu, čiji se izričaj ponajviše ostvaruje u modi, glazbi, kulturi i sportu.
3 2 1
U našim novim linijama možete pronaći raznolike teme koje će zadovoljiti svačiji modni ukus, no kao I uvijek, tražiti jedinstveni stil te ga učiniti još unikatnijim.
Pa će tako ljubitelji crno bijelih kombinacija moći uživati u Black Holiday temi, dok će pobornici military looka svoju ekspresiju pronaći u Customized Icon temi, bogatoj detaljima, od prišivenih zakrpa, vezica pa sve do crnih leptira. S druge strane, gipsy I country motivi moći će se pronaći u našoj Paradise Cove temi, nazvanu prema okrugu u Malibu, a pravu poslasticu predstavljamo I ljubiteljima Athelisure mode koji će svoje nove najomiljenije modne komade pronaći u našoj Sport Deluxe liniji.
Sve novosti I fashion savjete možete pratiti na našoj službenoj Facebook stranici I Instagram profilu.

 

3 2 1
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati