Još jedna nogometna zvijezda je postala Replay ambasador!

Objavljeno: 27.9.2023
naslovna
Paulo Dybala novi je ambasador brenda Replay. Ovaj argentinski prvak potpisao je trogodišnji ugovor kao ambasador brenda i u partnerstvu s tvrtkom bit će do srpnja 2026.
Ovo partnerstvo s nogometašem dio je šire sportske sponzorske strategije koja brend Replay pozicionira među neke od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih i sportskih zvijezda.

Paulo Exequiel Dybala, među fanovima poznat kao La Joya, svjetski je prvak i dio argentinske reprezentacije, koji sada igra u talijanskoj A ligi u klubu A.S. Roma i smatra se jednim od najperspektivnijih talenata u svojoj generaciji s osvojenim talijanskim prvenstvima, 4 Coppa Italia kupa i tri talijanska Superkupa.

Replay je već postigao sporazume o partnerstvima s poznatim nogometnim klubovima PSG, Ajax i Atalanta te s rugby timom All Blacks i sportskim megazvijezdama među koje se ubrajaju Neymar JR, Marco Veratti, Usain Bolt i Beauden Barrett.
Matteo Sinigaglia, CEO Replaya izjavio je kako je iznimno ponosan i sretan što je Paulo Dybala postao dio Replay obitelji koji će predstavljati brend na međunarodnoj razini. Oduševljenje suradnjom dijeli i Paulo koji se ushićen što će predstavljati ovaj svjetski poznati brend i nositi neke od najpoznatijih modela jeansa.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati