Replay X Puma: Ekskluzivno limitirano izdanje kultnih tenisica stiglo je u Hrvatsku!

Objavljeno: 12.5.2021
e1
REPLAY X PUMA: RALPH SAMPSON model

Poznati talijanski modni brend Replay ove sezone nastavlja s fantastičnim modno-sportskim kolaboracijama: ovog puta radi se o mnogima omiljenom brendu Puma, jednom od vodećih brendova u području sporta, dizajna i mode dobro poznatom u sportskim, ali i fashion krugovima. Inovativnost u dizajnu koji ovaj brend njeguje već preko 70 godina očitava se u ovom limited edition modelu Ralph Sampson tenisica.
2 1
Model RALPH SAMSON BY PUMA koji je Replay kreirao u suradnji s Pumom je zapravo reinterpretacija modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime.
1 2 3
U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i revolucionarne tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled. Radi se o tehnici u kojoj se koristi  Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže „iznošeni“ izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.
Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati