naslovna
Skinny traperice godinama su se nalazile na vrhu modne ljestvice, ali sada je došlo vrijeme da ih pospremite u ormar jer njihovo mjesto su zauzele široke, relaxed hlače. Opuštene, ležerne strukture koje koketiraju s muškom estetikom često su prvi izbor pri slaganju svakodnevnih casual kombinacija, a modne influencerice diljem svijeta počele su ih kombinirati i za večernje ili glam outfite.

Iako je dugo bilo uvriježeno mišljenje kako ovakvi modeli ne laskaju figuri te nisu nimalo atraktivni, modni trendovi nam govore drugačije jer upravo ovi modeli su trenutno zavladali ulicama, modnim pistama, časopisima i društvenim mrežama. 
Široke hlače odraz su pomalo buntovničkog i odvažnog modnog stila koji se savršeno uklapa u urbanu tematiku.

Iako mnoge žene široke hlače biraju nositi samo uz elegantne outfite i cipele na petu,one će se savršeno uklopiti i uz svakodnevne i poslovne kombinacije. Nositi ih možete baš kao i „it“ djevojke, uz balerinke, mokasinke, starke, retro modele tenisica i uz oversized balonere.

Ako želite izaći iz zone komfora i podignuti svoje kombinacije uz atraktivne modele širokih hlača, u nastavku saznajte kako ih kombinirati i istovremeno izgledati trendy i cool.

Široke hlače pristaju uz skoro sve ležerne komade

 

Ako tražite opušten, a moderan look za svaki dan ili vikend izdanja, posegnite za širokim jeans trapericama. One su izvrsna opcija za maksimalnu ležernost i udobnost, a sjajno pristaju uz skoro sve odjevne predmete pa ih tako možete kombinirati uz majice kratkih rukava, sweatshirte pa čak i košulje.
Ove sezone posebno se ističe tapered, chino i relaxed jeans, a cargo modeli i modeli s ukrštenim kopčanjem trebali bi se naći na svačijoj wishlisti jer su apsolutni must-have.
Ako volite robusni „oversized“ izgled uz široke hlače kombinirajte i široke majice ili sweatshirte, a ako se želite držati klasike, birajte nešto uže „clean“ modele majica koje neće previše zasjeniti jeans i koje će stvoriti balans između trupa i donjeg dijela tijela.

 
Široke hlače i džemperi čine savršen spoj

 

Široki jeans, chino ili široke hlače na crtu – sve su to modeli koji dobro pristaju uz casual, ali i elegantan sofisticirani stil. Kako biste istovremeno izgledali ležerno i stylish, široke hlače kombinirajte uz košulje od popelina, džempere i kardigane ili uz čisto bijele majice.
Njihova svestranost omogućava vrlo jednostavno stiliziranje uz bezbroj mogućnosti, a o vama ovisi hoćete li ih kombinirati za svakodnevne ili poslovne prilike. Opušteni chino modeli ravnog kroja koji u novoj kolekciji jesen/zima dolaze u crnoj, sivoj, smeđoj i rozoj boji savršeno pristaju uz korporativne lookove, a kada im dodate i odgovarajući sako dobivate decentnu, a profinjenu kombinaciju za posao.
Ako su vaš odabir široki jeans modeli, a  ipak se želite malo odvažiti, pleteni kardigani i džemperi zanimljivog uzorka poput Replay logotipa odličan s kojim lako možete začiniti look.

Kako pravilno izabrati odgovarajući model?


Kako biste izabrali odgovarajući model širokih hlača, ključ je u proporcijama i duljini. Iako takve hlače trebaju biti prostrane, pripazite da vam nisu previše duge (po mogućnosti malo ispod gležnja) i da vam se ne vuku po podu
Duge hlače širokih nogavica generalno najbolje pristaju visokim i vitkim građama, ali čak iako ne pripadate u tu kategoriju, možete ih nositi uz čizme ili cipele s visokim potpeticama koje će vizualno izdužiti vašu figuru.
Žene kruškolike građe ili građe pješčanog sata najbolje će izgledati ako uz opuštene hlače kombiniraju majice ili košulje užeg kroja kako bi istaknule liniju, dok će žene koje žele prikriti nedostatke u gornjem dijelu tijela to lako učiniti uz pomoć blejzera, opuštene jednobojne košulje ili predimenzioniranog Replay džempera.
 

Što sve možete kombinirati uz široke hlače? 
 

 

  1. Košulja i široke hlače: Ova kombinacija pun je pogodak, a možete ju nositi u situacijama kada želite izgledati trendy i cool te u poslovnim prilikama. Birati možete između hlača visokog ili niskog struka, a nositi ih možete s remenom koji će podginuti vašu kombinaciju. Što se tiče izbora košulja, u Replay ponudi možete pronaći nekoliko šarmantnih i klasičnih modela s kojima nećete pogriješiti – od nezamjenjivih traper i kariranih košulja do košulja od popelina i viskoze s patchwork uzorkom. Za prilike u kojima trebate izgledati elegantno, idealan odabir bit će viskozna ženska bluza koja će pridonijeti otmjenom i sofisticiranom dojmu.

  2. Basic majice: Nezaobilazna kombinacija za svaki dan u trenu može postati i chic outfit za večernji izlazak, samo joj dodajte efektni modni dodatak dodatak - atraktivnu torbicu, predimenzionirani šal ili cipele na petu.

  3. Uski topovi i bodiji: Uske majice i topovi odišu mladenačkom energijom, a sjajno funkcioniraju sa širokim hlačama. Ovu kombinaciju obožavaju nositi modni trendsetteri, a u ljetnom periodu sve je češće viđamo i na gradskim ulicama. Ako želite naglasiti struk, uz uski top ili bodi odaberite hlače niskog struka. Za potpuno cool styling u jesenskim danima preko ramena prebacite i kožnu ili bomber jaknu.

  4. Kratko rezane jakne i sakoi: Ako uz široke hlače nosite duge tunike, košulje ili oversized sweatshirte naš prijedlog je da, ako planirate dodavanje jakne, birate kratko rezanu jaknu jer će vam to vizualno produžiti figuru. Za elegantne prilike i poslovne obaveze pogriješiti nećete odlučite li se za sako, a u kolekciji jesen/zima pronaći ćete nekoliko atraktivnih modela koji su ove sezone must-have. Ovisno o preferencijama i prigodi odaberite sako jarkih ili neutralnih nijansi koji će odrediti ton cijelog outfita.

 

 

{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati