Kako nositi košulju: Stilski vodič za žene i muškarce

naslovna foto
Jedan od najomiljenijih odjevnih predmeta u skoro svako godišnje doba, a posebice u prijelaznom razdoblju i tijekom jeseni su košulje. Bilo da ste ljubitelj kariranog, traper, cvjetnog ili višebojnog uzorka, u Replay kolekciji košulja pronaći ćete pregršt modela za sve stilove i prigode.
Iako se košulja prije smatrala esencijalnim elementom poslovnih outfita, vrlo brzo se infiltrirala kao svestrani odjevni komad nosiv u poslovnim, svakodnevnim i elegantnim izdanjima, a sve to zahvaljujući tome što zadnjih nekoliko sezona težimo bezvremenskoj garderobi i jednostavnom, ali opet efektnom načinu odijevanja.
Ako želite saznati kako najbolje kombinirati i nositi košulje, za vas smo izdvojili nekoliko must-have ovosezonskih modela koji su savršeni za kombiniranje uz formalnu, ali i neformalnu garderobu.
Otkrijte naše savjete za kombiniranje različitih modela košulja u svakoj prilici.

KARIRANE KOŠULJE

3 2 1
Ako tražite klasičan komad za vašu garderobu, onda je to bez sumnje karirana košulja koju ćete u Replay ponudi pronaći u pregršt materijala, boja i stilova. Zvijezda nekadašnjih radničkih odori, svoju popularnost stekla je još u osamdesetim godinama, a ta popularnost nije izblijedila ni danas. Karirane košulje nosile su se u baš svim prigodama: od svakodnevnih, ležernih kombinacija, do outfita za izlaske ili koncerte.
Zbog svoje bezvremenosti i lakoće kombiniranja, i muškarci i žene karirane košulje od flanela i mješavine vune vole kombinirati uz svakodnevnu garderobu poput jeansa, a za nešto formalnije prigode savršeno će pristajati uz odijela, midi suknje, duge kapute i chino hlače.
Karirane košulje nosive su u zaista svim situacijama, ali je zbog karakterističnog uzorka dobro pripaziti da ostatak outfita nije prepun uzoraka. Upravo zato je jeans tamne boje ili samt hlače u neutralnih nijansi opcija s kojom uz kariranu košulju ne možete pogriješiti.
Imajte i na umu da horizontalne pruge proširuju vašu građu dok vertikalne izdužuju liniju i laskaju građi.

EFEKTNE KOŠULJE SA ZAKRPAMA

3 2 1
Ovogodišnji modni časopisi i društvene mreže snažno ističu zanimljive detalje od zakrpi koje osim na trapericama i suknjama možete pronaći i na košuljama. 
Ovi detalji idealni su za stvaranje upečatljivih statement kombinacija, koje će istaknuti svaki vaš dnevni ili večernji look i dati mu osobnost - zakrpe često mogu prenositi određenu poruku, biti humorističan dodatak vašem looku ili jednostavno istaknuti vašu individualnost i stav.
Košulje sa zakrpama upravo zato su nekada bile uniforma buntovnika i tinejdžera, a sada su se pretvorile u jedan od omiljenih komada koji na dnevnoj bazi biraju svi oni koji njeguju urbani stil.
Ovakve košulje nosive su uz monokromne kombinacije i jednostavne odjevne predmete, a s obzirom na to da su prepune šarenih i interesantnih zakrpi nemojte ih kombinirati s više od dvije boje.
Nosite ih uz jeans i hlače, a ženama će laskati i uz suknje kao i uz uske midi bodycon haljine.

TRAPER KOŠULJE

3 2 1
Ako cijenite suptilnost i komade koji su nosivi godinama, onda trebate uložiti u Replay traper košulju. To je svestrani komad koji već dugi niz godina ne gubi na svojoj popularnosti, a nosiv je uz mnoštvo odjevnih predmeta.
Ove sezone traper košulje su iznimno tražene zbog šarmantnih denim on denim kombinacija koje su odličan izbor za dnevne, poslovne i gradske outfite.
Ako želite jednostavan, a cool look, traper košulju, osim uz jeans, kombinirajte i uz svijetle hlače i mini suknje.
Za dozu odvažnosti i originalnosti poigrajte ostatkom kombinacije,  pa ispod traper košulje obucite bijelu ili prugastu košulju - tako traper košulja preuzima ulogu jakne i postaje trendy dodatak vašem looku.
U Replay kolekciji košulja za žene dominiraju modeli od svijetlog i tamnog trapera, a cropped, oversized i košulje s bočnim prorezom apsolutni su must have koji je teško propustiti.
I muškarci koji vole stilske trenutke ove jeseni uživat će u traperu, a nezaobilazni Replay modeli muških košulja ističu vintage stil i isprani traper.

U nastavku pogledajte neke od Replay košulja koje bi bilo poželjno dodati u svoju kolekciju:
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati