Replay odijelo: iskombinirajte ga za dnevne, poslovne i večernje varijante

naslovna
Iako donedavno nismo ni mogli zamisliti da ćemo nešto elegantnije komade poput hlača na crtu ili sakoa moći nositi i u dnevnim ležernim izdanjima, sada je to postala skoro pa učestala praksa koju sve češće viđamo u modnim časopisima, na društvenim mrežama i u outfitima slavnih osoba. Pogotovo ženska odijela.
Od korporativnih i poslovnih kombinacija pa sve do urbanih gradskih, fina i sofisticirana garderoba dobila je svoju svestranu i multifunkcionalnu stranu, a osim košulja i svečanih cipela, nosiva je i uz tenisice, čizme, mokasine pa čak i bazične t-shirte i topove.
Ako posjedujete ovakve komade u svom ormaru, a ne znate kako od njih složiti nekoliko različitih outfita za dnevne i večernje varijacije, mi vam u nastavku donosimo primjere koji će oživjeti vaše komade koje ste možda do jučer nosili samo za poslovne obaveze i sastanke.

Žensko odijelo u smeđoj romantičnoj verziji za večernje izlaske

Tople nijanse ugodne oku savršen su odabir za jesensko i zimsko vrijeme, a jedna od najpopularnijih koja vam omogućuje beskrajno stiliziranje za dnevne i noćne verzije, definitivno je smeđa boja.
Nijansa koja pristaje uz širok spektar boja i odjevnih predmeta odlična je za eksperimentiranje pa ju tako možete vrlo jednostavno uklopiti u ženstvena noćna izdanja, nonšalantna gradska pa i ona nešto ozbiljnija, poslovna.
Iako mnogi smatraju crno odijelo esencijalnim komadom kojeg obilježava bezvremenost, u tu istu kategoriju spada i smeđe koje je baš kao i crno, komad nosiv godinama, u svim godišnjim dobima te za sve prilike i stilove.
Smeđe Replay odijelo koje se sastoji od hlača ravnog kroja i sakoa s dvodijelnim kopčanjem odlična je investicija, a u noćnoj verziji izgleda i više nego zadovoljavajuće. Za večernje izlaske i druženja predlažemo da sako nosite zakopčan, te da ispod njega stavite elegantni top koji se neće ni primijetiti.
Dodajte mu efektne cipele na petu i mikro torbicu iz Replay kolekcije za žene i vaša kombinacija će privlačiti poglede. Oni koji cijene minimalizam, uvijek ga mogu kombinirati uz bazične odjevne predmete.

U dnevne varijante ubacite ležerne komade

Ako volite potpuno matching modni look, a ne želite nužno odjenuti klasično odijelo, odlična opcija je kombinacija hlača i matching košulje, koje će vašem stylingu dati dozu opuštenosti, ali i dalje izgledati savršeno usklađeno.
Kako bi vaša kombinacija nalik odijelu izgledala cool i chic tijekom dana, naš savjet je da sako nosite raskopčan, a ispod njega stavite bazičan t-shirt ili top.
Za dnevne obaveze ili gradska ispijanja kave s prijateljicama uvijek radije birajte tenisice, ravne cipele ili čizme dok za poslovne varijante predlažemo čizme na petu. Ako se odlučite za tenisice, birajte klasične kožne modele koji najbolje pristaju uz široke hlače ravnog kroja, a ako ste ljubitelj mokasinki, nećete htjeti zaobići modele iz Replay kolekcije obuće koje krasi debeli potplat, zanimljivi uzorci i detalji.
Kada je riječ o korporativnom looku, čizme na petu su pun pogodak, a s kožnim modelom zmijskog uzorka nećete pogriješiti. Uz obuću, vrlo bitnu ulogu igraju i modni dodaci pa tako za opuštene dnevne varijacije birajte manje modele torbi poput torbi na rame, a za poslovne, najbolji odabir su velike oversized torbe u koje vam stane sve što vam je potrebno.

Senzualnost s dozom bezbrižnosti

Smart business odijelo s pepita uzorkom svakoj vašoj kombinaciji daje sofisticiran i elegantan izgled, a ono najbolje je da sjajno funkcionira i s formalnom i neformalnom garderobom. Ako želite ostati unutar okvira formalnosti košulja je vaš nezaobilazan odabir, kao i nešto finiji modeli obuće poput kožnih Chelsea čizama. Ispod crnog sakoa i crnih hlača birajte svjetlije modele košulja poput klasične bijele ili svijetlo plave od popelina, a ako želite dodati malo energičnosti birajte košulje s kariranim ili prugastim uzorkom.
Oni koji vole ležeran i bezbrižan izgled, ali žele zadržati pomalo muževan look odijelo mogu iskombinirati uz majice kratkih rukava odvažnog printa. U Replay kolekciji pronaći ćete modele za sve stilove i prilike, ali s obzirom na to da je riječ o odijelu, manje je više. Držite se neutralnih boja i klasičnog, ne previše upečatljivog printa, a čizme i svečane modele cipela zamijenite tenisicama na vezanje.  Popularni Replay modeli kožnih tenisica - Polys up i Reload bit će nepogrešiv odabir koji će vam pružiti komfor i modernost u jednom.
 

Gdje pronaći idealne matching kombinacije za besprijekorne dnevne i večernje lookove?

Casual sakoe i hlače, kao i pripadajuće modne detalje i komade kojima ćete upotpuniti kombinacije za svaku prigodu pronaći ćete u najbližoj Replay trgovini u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i na Replay web shopu - reverto.hr.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati