naslovna foto
Zimsko razdoblje je stiglo, a to je prvi znak da je vrijeme da svoju garderobu obogatite s nešto debljim i toplijim zimski komadima poput dugih jakni s punjenjem, vunenim kardiganima i džemperima te kožnim čizmama.
Kada termometar dosegne poprilično niske temperature nezaobilazna oprema su i šal, kapa i rukavice, a u Replay kolekciji jesen/zima pronaći ćete sve potrebne komade za najbolja zimska izdanja koja će osvojiti sve ljubitelje neustrašive streetstyle estetike.
Ako se želite istaknuti te privući pozornost autentičnim i originalnim outfitom, mi vam donosimo nekoliko inspirativnih prijedloga koji su sjajna opcija za opuštene dnevne varijante u kojima je glavni fokus udobnost, toplina i stylish look.

Replay duga zimska jakna: dodaj je na svoju zimsku wishlistu!

3 2 1
Tijekom zimskog perioda, duge jakne se često nalaze pri vrhu modne wishliste, a kako biste odabrali idealan model za sebe potragu suzite na nekoliko bitnih detalja - kvaliteta, punjenje, materijali i udobnost.
Kako biste vašu zimsku jaknu imali godinama i to u besprijekornom izdanju vrlo je bitno da obratite pozornost na kvalitetno punjenje i vanjski sastav.
U većini slučajeva zimska odjeća poput jakni izrađena je od poliestera ili od mješavine poliestera i najlona iz razloga što je taj materijal vrlo otporan na vanjske uvjete i hladnoću te odlično zadržava toplinu. U Replay kolekciji pronaći ćete pregršt stilskih modela, a najpoželjnije su duge jakne s džepovima kao i jakne asimetričnog ruba. I ove sezone najpopularnije nijanse su klasična crna i tamnoplava, a nećete moći odoljeti ni nježnim bojama maslinasto zelene, bež i smeđe koje su nosive na gotovo sve. Ženske Replay jakne savršeno se kombiniraju s visokim čizmama ili gležnjačama, stvarajući cool izgled od glave do pete.

Uklopi u svoju garderobu toplu i komfornu odjeću i modne dodatke

3 2 1
Pleteni džemperi, mekani kardigani i puloveri postaju vaši vjerni saveznici tijekom zimskog perioda, a kako biste začinili svakodnevne kombinacije, ne zaboravite i na neizostavne modne dodatke koji se najčešće nose tijekom hladnijih dana, a to su šilterice, kape i šalovi. Višebojni šalovi s resama i vunene kape sjajno će se uklopiti u vaše dnevne, ali i večernje outfite.
U muškom dijelu Replay kolekcije dominantni modeli su vuneni puloveri koje možete pronaći u raznim nijansama: od neutralnih pa sve do onih upečatljivih boja poput ružičaste, crvene i narančaste, a kao jedni od popularnijih komada istaknuli su se puloveri s gradacijom boje kao i oni s raglan rukavima i nabranim efektom koji sjajno funkcioniraju uz jeans i cargo hlače.
Ako se nekad želite odvažiti i izaći iz zone komfora naš savjet je da izbjegavate uske siluete te se držite opuštenih krojeva poput oversized jakni i košulja.
3 2 1
U ženskom dijelu kolekcije fokus je na jednostavnim linijama i bojama, a među najtraženijim artiklima zasluženo su se našli kardigani i zimski džemperi. Siva, bijela i smeđa nijanse su koje ne smijete propustiti, a njihova bezvremenost omogućuje vrlo jednostavno kombiniranje s drugim komadima. Iako se u zimskom periodu najviše cijeni minimalna estetika koja pristaje uz sve stilove, ako se želite zaigrati te unijeti živahnost u svoje kombinacije posegnite za upečatljivim bojama ili modnim dodacima koji će privući pažnju.

Za gradska urbana izdanja birajte komade buntovnog prizvuka

 

3 2 1
Široke hlače niskog struka i bermude vodeći su trendovi u svijetu urbane ženske mode, a čim su ih zavoljele trendy fashionistice s trona su „skinule“ skinny jeans modele koji su dugi niz godina bile fokus mnogih outfita. Više o širokim hlačama pronađi u našem vodiču Kako nositi široke hlače.

Umjesto skinny modela i uskih figura, neizostavan dio modernog urbanog stila postaju opušteni komadi buntovnog prizvuka. Ove sezone u fokusu su, uz trend širokih hlača, i kratko rezane bomber jakne kao i one oversized, prošivene jakne s punjenjem, majice cool printa te chunky čizme i mokasinke koje odišu dozom energičnosti. Kada je u pitanju obuća, udobnost je i dalje ključna. Ženske Replay tenisice su neizostavan dio gradske modne scene, ali da biste vaš look učinili odvažnim, birajte modele s interesantnim detaljima poput kožnih čizama debelog potplata koje pružaju dozu robusnosti i autentičnosti. Uz ove neustrašive komade iz Replay kolekcije dodajte dozu buntovničkog šarma u svoje kombinacije.
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati