naslovna
Postoji taj jedan komad odjeće koje apsolutno svi volimo imati nositi, a to su traperice. Čak i okorjeli pobornici elegancije neće odoljeti paru dobrih traperica, a razlog je vrlo jednostavan: možemo ih stilizirati na tisuću i jedan način, a one će uvijek izgledati dobro.
Ovo proljeće donijelo nam je nove denim trendove, ali i zadržalo neke od prijašnjih sezona. I dalje su in traperice u stilu 90-ih i tamni denim, a novi fokus je na dizajnu koji naglašava siluetu što dodaje dozu ženstvenosti i elegancije.
Kada kupujete jeans, poželjno je uzeti u obzir kroj koji će najbolje pristajati vašoj građi kako biste se ne samo osjećali ugodno, već i izgledali dobro.
Ako niste sigurni koji model bi vam najbolje pristajao, zavirite u vodič za pronalazak idealnog kroja jeansa.

U novoj Replay kolekciji našlo se tako i modela širokih nogavica, kao i zanimljivih komada od tamnog trapera, a u nastavku pročitajte koji modeli će biti apsolutni hit ove sezone.

Upečatljiv look s tamnim traperom

Za nešto ozbiljniji i otmjeniji look ovoga proljeća zadužen je tamni jeans kojeg je najbolje kombinirati s majicama, košuljama i sakoima tamnijih ili neutralnih nijansi.
Tamni denim najčešće nije dodatno obrađivan već ostaje u prirodnoj boji tkanine zbog kojeg ga jako vole sve ljubiteljice mode pošto im daje sofisticiran izgled.
Upravo zato će tamne traperice čak i u najjednostavnijim kombinacijama izgledati elegantno, pogotovo ako ih sparimo s cipelama na petu ili balerinkama, koje su hit ove sezone.
Iako se za poslovni outfit najčešće ne preporučuje traper, tamni denim odlično će funkcionirati i u “ozbiljnijim” prigodama posebno ako na njega dodamo još sako ili baloner.

Duh 90-ih nas je opčinio

Popularnost modnog izričaja 90-ih ne jenjava pa su traperice ravnog kroja i ovog proljeća totalni hit. Iako ih uglavnom povezujemo s ležernim i urbanim street kombinacijama, mogu biti i dio večernjeg looka.
Prednost jeansa u stilu devedesetih je što ga je lako kombinirati sa svom vrstom obuće pa ga nosimo na retro tenisice i mokasinke za dnevne varijante, dok za večernje biramo cipele na petu koje podižu svaki outfit.
Za ženstveniji look traperice ravnog kroja možemo kombinirati s pripijenim gornjim komadima kako bismo naglasili siluetu.

Muška kolekcija jeansa također predstavlja novi denim koji uglavnom dolazi u regular fit i tapered modelima, a stil 90-ih najviše je vidljiv na modelima 9ZERO1 koje karakterizira ravan kroj i čvrsti traper. Traperice koje imaju vintage touch izraz su bezvremenskog stila, a odlično se uklapaju u suvremenu svakodnevicu kombinacijama s modernim komadima.

Nove razine širokih traperica

Baggy look ove je sezone doveden na novu razinu i jedan je od većih trendova sezone. Nosit će se široke traperice koje će se odlično slagati s oversized bomber jaknama, širokim košuljama i sweatshirtima za casual look, a kombinacije s košuljama dat će dozu elegancije.

Još jedan model osvojio je modne piste i sigurno ćemo ga često vidjeti na ulicama ovog proljeća, a to je širi mrkva kroj. Ova alternativa klasičnim trapericama sjajan je odabir za kombinacije za sve prigode jer se lako prilagođava raznim stajlinzima, a  pruža više mogućnosti oblikovanja od klasičnih baggy traperica. Upravo zbog toga kombinacije s ovim modelom istovremeno izgledaju sofisticirano i ležerno, vintage i moderno.

Široki jeans idealno će se kombinirati s tenisicama, no ako ga planirate nositi u formalnijim prgodama, za obuću odaberite cipele na visoku ili kitten petu koje će u trenu transformirati vaš look.
 

Ponovno su IN i bermude i hot pants


Za tople proljetne dane pripremite specifičan model hlača kojima su se mnogi opirali zbog uvjerenja da ne mogu izgledati ženstveno i moderno - kratke hlače. Nove kolekcije pokazuju kako kratke hlače itekako mogu biti dio zanimljivog i trendi outfita jer ih možemo nositi u raznim prigodama. Upravo ovi modeli bit će među traženijim ovog ljeta, jer se zbog dužine nogavica mogu nositi i u formalnijim prilikama ili koristiti kao ključni komad cool i buntovnog outfita.
 
U casual urbanim kombinacijama ove kratke hlače nosite na jednostavne bijele majice i tenisice s otisnutim detaljima, dok ćete eleganciju postizati s kombiniranjem na košulje ili uske topove i oversized blazere te cipele na kitten ili block potpetice, također popularne ove sezone.
Za one odvažnije pun pogodak bit će kratke denim hlačice koje odlično idu i na kaubojke i košulje, ali i na majice i tenisice ili cipele ravnih peta.
Ovaj retro klasik vraća se na velika vrata,a kako biste bili apsolutno u trendu, kombinirajte ga s nekim od denim komada za denim od denim outfite koje ćemo obožavati i ovog proljeća.

Cargo: praktično i moderno

Nisu samo trendovi iz 90-ih doživjeli come-back u posljednjih nekoliko sezona. I 2000-e su nam dale jedan model hlača koje ćemo nositi i ove godine - cargo. Upravo ovaj model objeručke je prihvatila Gen Z generacija i pretvorila ga u apsolutni hit i nezaobilazan dio svakodnevnih odjevnih kombinacija.

Simbol su praktičnosti i udobnosti zbog širokih nogavica i džepova sa strane, a pružaju gomilu mogućnosti za stiliziranje.

Možemo ih uklopiti i u business casual look stiliziranjem s košuljama, dok ćemo za buntovni i odvažni look odabrati robusnije modele s naglašenim džepovima koje možemo nositi s moćnim, kožnim kaubojkama, a cargo nosimo čak i na haljinama i suknjama za totalno trendi look.
Svoj novi omiljeni denim komad za ovu sezonu možete pronaći u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku te na Replay web-shopu.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati