naslovna foto
Ako u ormaru imate previše odjeće, a ne znate kako ju na pravilan način kombinirati greška je vrjerojatno u komadima koje kupujete. Ako se vaša garderoba sastoji ponajviše od "prolaznih komada", odnosno onih koji su u trenutno u trendu te ako obiluje različitim motivima i uzorcima koje ne znate kako uklopiti u svoj stil, vrijeme je da ih zamijenite s bezvremenskim komadima koji nemaju rok trajanja i uvijek su nosivi.

Kada pričamo o bezvremenskim komadima, fokus je na što jednostavnijoj garderobi, čistom i minimalističkom dizajnu kojeg prati neutralna paleta boja poput bijele, crne, bež, traper plave i maslinaste.
Ovakve boje pristaju uz širok spektar odjeće te odlično funkcioniraju u kombinaciji s drugim nijansama i uzorcima, a u Replayu ćete u takvim tonovima pronaći odjeću za baš svaku priliku – od casual i sportskih komada pa sve do onih smart business.


Kako se osjećati udobno, a opet izgledati moderno i trendy?


Posljednjih nekoliko godina svi posežu za udobnom i komfornom garderobom koja prati stil sportske elegancije.Udobnost je nezamjenjiva,često i najbitnija, a kako biste ju spojili s modernošću, nešto profinjenije komade poput hlača na crtu sparite s laganijim i rastezljivim materijalima. Odličan izbor, kojeg možete pronaći i u Replay kolekciji za žene i muškarce apsolutno su traper košulje i majice s kapuljačom koje pristaju osim uz sportske modele obuće, i na nešto klasičnije modele tenisica. Chino hlače ovakvom outfitu dodat će nešto sofisticiraniju notu, dok ćete se zbog košulje i sweatshirta osjećati udobno, ali i u koraku s trendom.

 
3 2 1

Kako kreirati gradski look koji će vas istaknuti iz mase?


Streetstyle estetika duboko je ukorijenjena u modne trendove pa nam svake godine donosi nove i poboljšane stilove. No kako izvući ono najbolje iz modnog izričaja koji njeguje urbano, grunge i edgy?
Kako biste se istaknuli u masi, birajte jednostavnu, a opet efektnu garderobu, a dozu inspiracije možete pronaći u elementima koledž stila koji prati upravo takve komade.
Oversized jakna s prošivima, baloneri i jakne u stilu bomberice modni su imperativi s kojima nećete pogriješiti. U kombinaciji s Replay jeansom i majicom bez printa dobit ćete savršen clean look za svaki dan, a za dopadljiv gradski outfit birajte oversized košulju nalik haljini koju možete stilizirati s chunky modelima ženskih čizmi ili sa sandalama i tenisicama.

 

3 2 1

Kaubojke za dnevne i večernje varijante


Sve ono što se nosilo kultnih devedesetih godina ponovno se vratilo u modu, ali u novom redizajniranom obliku pa su tako ove sezone u fokusu popularne kaubojke koje odišu western estetikom. Replay čizme koje možete nositi od jutra do mraka ovisno uz koju odjeću i stil ih iskombinirate, u Replay kolekciji obuće pronaći ćete u tri boje: klasična crna s detaljima od zakovica, smeđa i metalik zlatna.
S obzirom na to da su kaubojke same po sebi efektne te će zaista istaknuti skoro svaku kombinaciju, najbolje ih je spariti s monokromnim komadima ili s onim što jednostavnijim, bez uzoraka. Odlično funkcioniraju s  trapericama svih modela i s oversized čistim majicama.
Ako želite dodati dinamičnost u svoj look, dobar izbor je i Replay majica s otiskom logotipa koju možete vezati u struku. Za večernje varijante niske kaubojske čizme zamijenite s višim modelima, a jeans s haljinom. Nikako nemojte zaboraviti ni na modne dodatke, a naš savjet je da se držite onih što jednostavnijih jer ćete tako ostaviti dojam elegancije.
3 2 1

Gdje možete kupiti bezvremenske komade za dnevne i večernje varijante?


U najbližoj Replay poslovnici koju možete pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku i na službenom Replay web shopu!
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati