KAKO NOSITI EDGY KOMADE ZA URBANE CASUAL KOMBINACIJE? PRONAĐITE INSPIRACIJU U REPLAYU

Posljednjih nekoliko godina muška moda podigla se na višu razinu, a sudeći prema modnim časopisima i društvenim mrežama najviše se ističu streetstyle lookovi koji njeguju one malo odvažnije stilove poput grunge, urbanog i utility.
Iako se prije muška moda najčešće bazirala na u jednostavnijim strukturama poput odijela, chino hlača i polo majica, može se reći kako se sada takvi komadi najviše uzimaju u obzir pri slaganju smart business i svečanih kombinacija.
"Dosadni" bazični outfiti stvar su prošlosti, a pažnja se sve više pridaje slojevitom odijevanju, cool modnim dodacima i praćenju trendova.
U svakodnevnim lookovima sada je fokus stavljen na casual outfitie koji ostavljaju dojam buntovništva - nose se predimenzionirani krojevi, moćni printevi i bezvremenski komadi od kože i trapera.
Ako želite ostaviti dojam na gradskim ulicama ključni modeli iz Replay kolekcije proljeće/ljeto koji će poslužiti upravo u tu svrhu su sljedeći: majice kratkih rukava s printom, traper košulje, suvremeni Replay jeans i modni detalji poput jakni i šilterica.
Kako ih kombinirati? Saznajte u nastavku.

TRAPER KOŠULJU NOSITE NA VIŠE NAČINA

3 2 1
Popularnost traper košulje seže daleko u prošlost, pa se s obzirom na to može reći kako je ona svoj status bezvremenskog komada itekako zaslužila.
Svestrana je, može se nositi na mnogo načina i uz mnoštvo drugih materijala i tekstura, a da se ne prekrše modna pravila. U slučaju muške mode, ona odlično funkcionira kao samostalan komad i kao efektan detalj koji podiže outfit, posebice ako je zavežete u struku ili prebacite preko majice. Traper košulja sjajna je investicija jer ju možete nositi tokom cijele godine: u toplijim danima uz t-shirt, a u zimskom periodu ispod pulovera i kao dio slojevite kombinacije.
Za idealnu casual kombinaciju traper košulju kombinirajte uz Replay t-shirt rock printa, skinny ili comfort model jeansa i čizme ili tenisice koje će upotpuniti look.
Kako biste unijeli dozu dinamičnosti u svoj outfit zavežite Replay košulju nehajno oko struka, a ako niste ljubitelj tog momenta uvijek možete odabrati sigurnu opciju, a to je nositi je samostalno ili preko t-shirta. Što god odabrali nećete pogriješiti!

EDGY OUTFITI ZA ODLAZAK DO GRADA

3 2 1
Muškarci koji vole stilske komade i pridaju pažnju svom izgledu, uvijek će posegnuti za drugačijim kombinacijama kada je u pitanju odlazak do grada. Kako biste se istaknuli u masi, uvijek birajte pomalo odvažne statement komade, a neka vaš prvi korak bude kombiniranje jeansa i t-shirta.Ove sezone nose se comfort modeli jeansa, a najpoželjnije su sive nijanse, od svijetlih i tamnijih.
Stil koji je posljednjih godina definitivno privukao pažnju je utility, koji u fokus stavlja cargo hlače, košulje i pulovere.
Sive Replay hlače u kombinaciji s t-shirtom bikerskog prizvuka look je koji neće proći nezamijećeno, a za potpuno usklađen styling dodajte preko pulover u maslinastoj boji i kapu imate outfit u koji će svi gledati! Robusne čizme zaokružit će outfit, a ako volite više comfy modele, posegnite za tenisicama retro izgleda. Oni koje se vole slojevito oblačiti, neće pogriješiti ni s kožnom jaknom u obliku bomberice – it komadom koji već dugi niz godina ne silazi s modnog trona.

STATEMENT DETALJI ZA PODIZANJE BASIC KOMBINACIJA

3 2 1
Volite nositi urbane komade, ali s druge strane, želite izgledati dotjerano? Spoj urbanog i dotjeranog postići ćete uz nekoliko jednostavnih trikova. Birajte što jednostavniji jeans, straight, regular ili comfort fita - možete izabrati i onaj s detaljima poderanog trapera.

Jednostavan t-shirt ili muški džemper suptilnijih tonova i rebraste tkanine savršeno će se uklopiti u cijeli look. Ljubitelji detalja zaokružit će priču s kapom cool izgleda, koja je odličan i praktičan modni dodatak, a kako bi vaš utfit i dalje bio casual i sofisticiran, modeli tenisica u bijeloj ili crnoj boji bit će pravi zgoditak!

 

Gdje možete kupiti odvažne komade za najbolje gradske urbane kombinacije?


U svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku i na Replay web shopu.
 
{{item.ManufacturerName}} {{filterAttributeByName(item,'Serija')}} {{filterAttributeByName(item,'Linija')}} {{getProductExtendedName(item)}}
{{getBasketItemDiscountsName(item)}}
Kol: {{item.Quantity}}
{{item.FinalPriceToPay_print}} {{item.Mpc_print}}
{{responseMsg}}
Ukupno:  {{totalPrice}}
Do besplatne dostave:  {{(delivery.MinPrice - totalPriceNum).toFixed(2) + ' €'}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!
Pregled košarice Nastavite kupovati