Često postavljana pitanja

Kako naručiti putem web shopa?

Upute za izvršenje narudžbe putem web shopa možete pronaći OVDJE

Kako često dolaze novi modeli iz Replay kolekcije? 

Replay ima dvije sezonske kolekcije: proljeće/ljeto i jesen/zima. Svaka sezonska kolekcija sadrži tri linije Replaya – Replay, We are Replay i Replay&Sons. Svaka sezona „u dolasku“ najavljuje se preview kolekcijom. Kolekcije proljeće/ljeto dostupne su već početkom siječnja i veljače u većem dijelu, a jesensko/zimske već od početka kolovoza.

Koji je rok za zamjenu kupljene robe?

Ukoliko ste robu kupili u jednom od naših trgovina rok za zamjenu robe je 8 dana, uz priložen račun kao dokaz o kupnji. Za online kupnje, rok za zamjenu je 14 dana od primitka robe. Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: https://reverto.hr/webshop/uvjeti/zamjene-i-povrati/53

Koji su načini plaćanja mogući u vašim dućanima?

Gotovinsko plaćanje i sve vrste kartičnog plaćanja.

Što je We are Replay ?

We are Replay je jedan od  labela Replaya. Replay jeans kolekcija je fashion street style kolekcija, svaka slijedeći label je “viša stilska oktava” prethodnog labela, u smislu stila, dizajna, materijala, detalja, specifičnih načina dorade i obrade materijala. Ako bismo kroz glazbu prikazali Replay labele, tada bi naša glazba zvučala : Replay i We are Replay.

Da li se u Replay storeovima mogu nabaviti poklon bonovi?

Na blagajnama svih Replay storeova možete kupiti poklon bonove u iznosu 100,00, 200,00 i 500,00 kn. Bon se može iskoristiti u Replay storeu u kojemu je kupljen, a ukoliko osoba kojoj je bon darovan izabere skuplji artikl od bona, artikl može uzeti uz nadoplatu. Bon se ne može zamijeniti za gotovinu.

Gdje se može naći roba iz prošlih kolekcija i koliki su popusti na nju?

Robu iz prošlih kolekcija moguće je nabaviti u Replay Outlet Storeu – Roses, u Roses Fashion Outletu Sv. Križ Začretje te na našem web shopu. Ovisno o kolekciji iz koje artikl dolazi, roba je snižena od 30-80%.